15 varsa 16 bbs arıyorum

Başlatan escocem, 12 Ocak 2008, 23:06:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

resimdeki jantın kapaklı olan modelini arıyorum kapaklarının olup olmaması yada orjinal kapak olup olmaması problem değil.yamuk çatlak kırık patlak fark etmez.

golf-line2

yeni projelermi var yoksa kışlıkmı kullanacaksın?

escocem

rs,şuan aradığım ve ats bulundurucam elimde.aradığım bbsleri ofsetleyebilirimde bakalım bi bulayımda önce sonra detaylı düşüneceğim.asıl amaç rs leri yazlık kullanmak ats ve bu aradığımı kışlık yapmak

corrado

hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

escocem

eline sağlık abi sağol.şimdi osmanla kurcaladık bizde orayı burayı,bnm aradığım jantların kapaksız olanı var yani örnek resimdekilerden.birde 5x100 rs var 4x100 flanşları ve lastiklerle tam osmanlık ;Dpolodaki bana gelmez ofsetlemeye kalkarsam iş uzar onunla. diğer replikada fiyat olarak zorlar.aradığım jantın resminide bulamadım işin garibi trafikte arabanın üstünde gördüm eski hondaydı araç adamı bulup yakasınamı yapışsam ne yapsam :)

ben doğrumu görüyorum: 359 Ziyaretçi, 25 Üye yazıyor sanki :)

corrado

Onarım Modu

senin aradığın bu yanlış anlamadıysam.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

escocem

bunun kapağını benim verdiğim örnek resimdeki janta oturttuğumuzda oluşan jant benim aradığım.memetin eski jantın kolları düz,benim aradığım dışa doğru hafif oval kollara sahip.

djtiko

bana da böyle bişi lazım işte.
OLD SCHOOL  MK2 ....

escocem

ben aldım jantı fakat forumun zaman zaman geri dönüşünden dolayı resimler vb silinmiş :)osmannnn >:D

corrado_g60

naptın cem tamamen uyguladınmı projenı :)

escocem

yok kardeşim ya daha aldığım jantları bile doğru düzgün oturup yıkamadım nerde proje bitirmek :)ufak ufak malzemeleri topluyorum bu sıra girince kısa sürede ve parçalarla uğraşmadan legoyu kuralım diye...

Suti

kapaklı olanı 5*100 bijon aralığı olarak 15'' var bende

escocem

bi abim sağolsun fazla bekletmeden buldu tam istediğim modeli.site belli bir süre geriye alındığı için eklediğim fotolar ve yazılar yok oldu örnek 1-2 foto ekliyim.

escocem

Alıntı yapılan: Suti - 26 Ocak 2008, 22:34:55
kapaklı olanı 5*100 bijon aralığı olarak 15'' var bende
ne düşünüyorsun abi jantlara,eğer satma fikrin varsa?