golf 3 lerde benzin ikaz lambası var mı?

Başlatan mk3can, 16 Kasım 2012, 22:28:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mk3can

arkadaşlar sattığım eski rover 200 aracımda benzin azalınca yanan ikaz lambası yoktu,golf 3 lerde benzin ikaz ışığı var mıdır?
ayrıca golf 3'lerin benzin göstergesi güvenilir midir,doğru gösterir mi?

ilk tercihim benzinli golf 3 almak,ama lpgli alırsamda şamandırasının bozuk olmayıp göstergesinin çalışır durumda olmasını isterim,
yardımcı olan arkadaşlara şimdideden teşekkür ederim.

cavanozz

benzin ikaz ışığı yoktur..  ibre kırmızı çizgiye gelince gider benzinini alırsın,  araç lpg li olursa şamandırası bozuk olmamalı tabiki. sonuçta aracı çalıştırırken benzine ihtiyacın var, deponda nekadar olduğunu bilmen lazım  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

barut

kırmızılara gelmeden tekrar benzin alman güzel olur ben hep öyle yaparım. az olması benzin pompanada zarar zaten

servet_volt

ben o ısıgın olmadıgını bılmıdum ılk arabyı aldıgımda 2 cı gun yolda kaldımdı :) bıde eskı sahıbını arayıp atar yaptım dı :D hatırlamak ıstemıyorum bıle :D

o ısıgı bız koyamazmıyız ya :)
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

htmetin

Bu konu daha önce tartışılmıştı ve ben sırf deneme amaçlı yolda bile kalmıştım :) ama ışık yok.. yeri var ama o kare ledleri oraya yerleştirmek piskopatlık bana göre zor yani.. hem yerleştirdiğimizi var sayalım sistem destekliyormu oda muamma.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

okaykay_1

aynen bende ilk aldıgımda yolda kaldm lan diyorum bu kırmızı nezaman yanacak :D
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: servet_volt - 16 Kasım 2012, 23:14:28
ben o ısıgın olmadıgını bılmıdum ılk arabyı aldıgımda 2 cı gun yolda kaldımdı :) bıde eskı sahıbını arayıp atar yaptım dı :D hatırlamak ıstemıyorum bıle :D

o ısıgı bız koyamazmıyız ya :)
Aga geçen gün bu yazdıgını okudum güldüm durdum nasıl yolda kalıyolar diye dün bende yolda kaldım etme bulma dünyasındayız  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

servet_volt

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 21 Kasım 2012, 17:06:45
Aga geçen gün bu yazdıgını okudum güldüm durdum nasıl yolda kalıyolar diye dün bende yolda kaldım etme bulma dünyasındayız  ;D

ya ya ıste bole olur :)

hıc farkında olmuyo ınsan :)  ben daha onun gıbı 2 defa daha kaldım 2 kerede ablam kaldı yolda :)

ama cozumu buldum bagajda 5 lt mazotum var :D :D

golf86

servet_volt

Alıntı yapılan: golf86 - 21 Kasım 2012, 20:01:14
hava yapmıyor mu ?

yok ümit abi.. bızım araclarda hava durumu pek olmuyo.. mazotu doldur mars marsa bıraz uzun bastın mı dırek alıyor... normalde 2 turda calısıyosa 10 tur donmesı lazım mars motorunun dıyeyım...