sarsıntı!!!!

Başlatan cezakiller, 15 Kasım 2012, 19:14:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cezakiller

99 model otomatik lpg li motoru rolantide aşiri sallanıyo ya  nedir bunun sebebi yapmadim şey kalmadi  buji değişitrdim yok bogaz keleeği temizlettim yok  adaptasyon  yok  hava filtresinde bogaz kelebeyine gelen ortumu değiştirdim yok   arbada ne cekiş düşmesi var ne bişi düz yolda otobanda 190 çok rahat görüyo  ama şu şarsıntı beni çıldırtacak yok mu bu sorunu çözen yada çözümünü bilen

metinmb407

Benzinde yapmıyorsa lpg ayarlarını, enjektörlerini bi kontrol ettir.

cezakiller

Alıntı yapılan: metinmb407 - 16 Kasım 2012, 11:20:13
Benzinde yapmıyorsa lpg ayarlarını, enjektörlerini bi kontrol ettir.

benzinde biraz daha az sarsılıyo ama sarsılıyo  bu sarsıntı beni oldurcek  ya  ısıkta duruyom vitesteyken D de iken sarsıntı baya baya bi azaliyor ama bosa bi at  offf araba komple sarsılıyo ya

metinmb407

Ateşlemeyi kontrol ettirin araçta tekleme mevcut olabilir.

mustklc

buji kaplosu değişti mi?
Araba binmek içindir..

cezakiller

Alıntı yapılan: metinmb407 - 16 Kasım 2012, 15:16:45
Ateşlemeyi kontrol ettirin araçta tekleme mevcut olabilir.
ama arbamın cekişi harika kılima acikken gayet seri yokuslarda fln hiç çekişten düşme olmadi :S

cezakiller

Alıntı yapılan: mustklc - 16 Kasım 2012, 16:01:38
buji kaplosu değişti mi?
hiç buji kablosu değiştirmedim  onlarida değiştirmek gerekio mu ?

Ghog

arkadaslar 2001 140 000 km  lpg de benımde tıtrıyor dıye gıttım kelebek hortumu (hastalıgı) kopmustu degıstırdım kelebege adaptasyon yaptırıp trafıge gırdım 1 gun ıyıydı araba sekmedı ertesı gun bı basladı eskısı gıbı yıne sekıyor bujı kablom orjınalı hıc degısmemıs ondan olabılırse sıfır alıp takıp ama sorun cozulecekmı eger alıcaksam hangı marka alıyım ? ya da baska bırsey olabılırmı ?
.............

freeman

lpgde rolantide çok hafif gaz verdiğinde kesiliyormu?
motor takozlarını bi kontrol ettir, bide altta şanzıman kısmında bi takoz var onuda kontrol ettirmende fayda var.

vp703

bende 3-4 gün bi sureyle oldu sinirden kolcagi kirdim isiklarda fln kalkarken durum baya kotuydu hemen goturdum sok cabuk dedim sonra adam dedi abi ben az yaksin diye yaptim bekle ayarliyim dedi simdi iyi ama cok nadir alt devirlerde bikac kere yapti. konuyu takipteyim buji kablo vs de ise sorun bende degistiririm cok uyuz edici bi durum
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

cezakiller

Alıntı yapılan: freeman - 17 Kasım 2012, 11:56:37
lpgde rolantide çok hafif gaz verdiğinde kesiliyormu?
motor takozlarını bi kontrol ettir, bide altta şanzıman kısmında bi takoz var onuda kontrol ettirmende fayda var.
evet gaz verince kesiyor hiç sarsılmıyor.:s

Ghog

arkadaslar benım olay soyle sabah işe gitmek ıcın mars bastıgımda dırek cıkarsam basıp gıdıyorum ama 3 dk bekleyıp gaza gectıgı gıbı yola cıkarsa m stop etme problemı var ayrıca sınır  edıcı en onemlı sey ornek verıyorum saatte 50 km hızla gıderken trafıgın akısına gore gazı bırakmam gerekıyor bırakınca baslıyor sekmeye en cok 1 ve 2 . vitesler arası arac sekmeye baslıyo bende sekmesın dıye bosa alıyorum bu neden ? ...
.............

SeyitE

Alıntı yapılan: cezakiller - 17 Kasım 2012, 21:12:11
evet gaz verince kesiyor hiç sarsılmıyor.:s

Senin sorunun Özgür abinin dediği gibi motor kulakları

Ghog

yanılıyorsam affola pekı benzınde hıc yapmıyor bu sekmelerı  :-\ sadece lpg'de yapıyor... :s
.............