17'' mi 18''

Başlatan SameTrb, 13 Kasım 2012, 21:27:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SameTrb

Sağlıklı olan o ama bakalım napacaz 225.40.18 çok güzel görünüyor

scarden

Samet düşünürsen benim jantları satabilirim farklı bi jant projem var çnkü benm

SameTrb

Resim yüklermisin kardeş,

by_tata

Arkadaslar konunuzu dagitmak gibi olmasin, ama yeri gelmisken sorayim dedim.

1.6 sr araca 16" janta takilabilecek en stabil lastik 205/55/16tir ya genelde, bunu 215/55/16 yaparsak bir sıkıntı yasanir mi sizce ? veya arkalar sadece 215 olsa biraz daha genis gibi..

MurdeR

SameTrb eğer almayı düşünmüyorsa jantları jant+lastik şeklinde mi yoksa sadece jant olarak mı satıyorsunuz birde fiyat olarak ne düşünüyorsunuz hocam

uAlper

Alıntı yapılan: scarden - 15 Kasım 2012, 13:21:12
Samet düşünürsen benim jantları satabilirim farklı bi jant projem var çnkü benm
jantlar için fiyat alabilirmiyim lastikiz
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

scarden

arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum linkteki jantları takmayı düşünüyürum bunlarda bana ait satma niyetim bundandır http://www.vwtr.net/forum/satilik/bbs-18-golf-5sciricco-uyumlu-5112-satilik-jantlastik-t30869.0.html    zaten acelesi yada satılması içinde çok uğraşmıyorum sizde bilirisniz ki bbs nadir bulunan jantlardandır jant+lastik şeklinde satıcam kumho lastikler var 3 500 en fazla 4000 km de faturası durmakta hiçbir tamirat görmemiştir jantların bbs göbekleri ve üzerinde çelik siboplarda vardır çelik sibopların 4 adeti en az 100 tl den başlar jantların evveli forumdaki gültekin arkadaşımızdır almanyadan getirtmiştir Fiyat jant+lastik=1 700

SameTrb

Kardeş fıyat normal ama benim istediğim model bunlar değil ınsallah Muharrem ile anlaşırsınız

scarden

sıkıntı yok sametim benmde aklımda olur senin için bakarım sağa sola ist bulursanda ben yardımcı olurum ulasımında aklında olsun ;)

MurdeR

valla hocam aklımda olan model bu benim düşündüğüm. fiyatıda gayet uygun jantlar için fakat şuan için beni aşıyor fiyat olarak  :)

scarden

Alıntı yapılan: MurdeR_11 - 15 Kasım 2012, 23:12:59
valla hocam aklımda olan model bu benim düşündüğüm. fiyatıda gayet uygun jantlar için fakat şuan için beni aşıyor fiyat olarak  :)
p.m attım

car wolf

passat a 18 taktım cuk diye oturdu tavsiye ederim
My Cars Audi & Vw Germany Style

scarden

Alıntı yapılan: car wolf - 15 Kasım 2012, 23:19:05
passat a 18 taktım cuk diye oturdu tavsiye ederim
:) millet jant bulamıyo bende 2 tane 17ve18 bbs var forumun dışına gitmemesi için elimden geleni yapıyorum.. bu arada jantların çok güzel olmus arkadaşım aracında çok emek var güle güle kullanman dileğiyle.. takipteyim passatı