Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK2 BBS'rs kamberlendik :):) syf:10 - Sayfa 12

MK2 BBS'rs kamberlendik :):) syf:10

Başlatan safakaksu90, 19 Şubat 2012, 14:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

safakaksu90

Alıntı yapılan: escocem - 12 Kasım 2012, 21:38:04
Muhsinin aracı güzel ,fakat jantlar benim tarzıma göre yine küçük kalmış.Dodikte boşluk sevmiyorum,alet dolu dolu olacak :)
anlıyorum seni abi zaten daha 1 sene var belki fikrim değişir belki daha farklı jant olur ofsetli  :D

servet_volt

kamber ıyımıs de 2 pul yerıne 3 pul koysaydın arkası cok daha guzel durumus :)

escocem mınde dedıgı gıbı camurluk arasında bosluk hıc guzel olmıuyo o yuzden ya ofsetlı janta geccen yada spacer takcan bırazcık acıcan aracı :)

Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

safakaksu90

3 pul koyarsamda lastik içten cok yer  bide 195 de fazla kamber güzel olmuyo 215 olsa daha güzel olur

1 sene boyunca düşüncem artık böylede yapabilirim

STAK67

bunu sayfada paylaşmıştım bende on numara bi görüntü :) bu çok daha iyi olur şafak

safakaksu90

Alıntı yapılan: STAK67 - 12 Kasım 2012, 22:54:42
bunu sayfada paylaşmıştım bende on numara bi görüntü :) bu çok daha iyi olur şafak
ama bu jant heralde 16 dimi

STAK67

yok ya maksimum 15 bunlar 16da bu kadar basarsa jant çamurluğun içine girer hatta 14 gibi geldi bana

safakaksu90

ofset cok fazla ondan dedim böle bi jant bulmak lazım  :D bbs heralde

STAK67

aslında lastikde çok önemli bu görüntüde onu bulmak dahada sıkıntılı olabilir :)

safakaksu90

aynen doğru 215/ 40/15 bulmak lazım

safakaksu90

nakit varda şimdi alamam yurtdışına gidicem para lazım  aslında böle birşey alsam sonra çercevesini alabilirim  :) dur bakalım olmazsa ben böyle birşey alayım 9 yada 10 ofset çerceve alırım  :D

STAK67

yurtdışından direkt getir işte takım olarak :) boşver o zaman bunları

safakaksu90

escocem

örnekteki aracın önler 15x9j arkalar 15x10j yada 10,5 j..arkalar orj.çamurluklar ile ii olmamış 9j olsalar arkalarda tadından yenmezdi.