Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK2 BBS'rs kamberlendik :):) syf:10 - Sayfa 11

MK2 BBS'rs kamberlendik :):) syf:10

Başlatan safakaksu90, 19 Şubat 2012, 14:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

şafak alçaltmayı nasıl yaptın ?

safakaksu90

Alıntı yapılan: lostys - 11 Kasım 2012, 20:24:59
şafak alçaltmayı nasıl yaptın ?
abi alçaltma yapmadım sadece kamber verdim  boyatırken coil alcam  ozman istediğim gibi oynarım  :D

lostys

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 11 Kasım 2012, 20:38:26
abi alçaltma yapmadım sadece kamber verdim  boyatırken coil alcam  ozman istediğim gibi oynarım  :D
hee.. peki arkaya oturduklarında sürtme olmuor mu

safakaksu90

zaten bugün yaptım daha denemedim ama daha önceden sürtüyordu ama sürtmez abi biraz daha açtım çamurlukları + kamber rahat rahat giderim inş zaten arkada 3  kişi olunca sürtüyo  normalde sürtme yok  :)

SNCKTR

arastır ıstanbulda deatiling işi yapan yerler var ölu boyayı boyle canlandırıyorlar boya yapacagına o kadar ugrasacagına ve para harcıyacagına ... :)

safakaksu90

dostum bazı çürük yerlerde var  ama oralarıda yaptırmam lazım artı tamponlarda boyancak

STAK67

safak iyi olmuş ya :) bende eski golfteyken tadına bakmıştım kamberin. bazen arka sağa sola gezebiliyo dikkat et :)

safakaksu90

Alıntı yapılan: STAK67 - 12 Kasım 2012, 00:32:44
safak iyi olmuş ya :) bende eski golfteyken tadına bakmıştım kamberin. bazen arka sağa sola gezebiliyo dikkat et :)
sağolasın hasan ali   :)

escocem

Jantlar 15 miydi kardeşim? Ya jantların büyümesi lazım yada aracın düşmesi gözüme grip gelen bi boşluk var arada :tamamdir

safakaksu90

15 abi  ama şu ara yurtdışına gidicem 1 sene yokum büyük ihtimal... gelince arabayı toparlıycam toplarken 16 jant coilover alcam ozaman daha iyi olcak inş 
bu jantlardan düşünüyorum örnk;

STAK67

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 12 Kasım 2012, 20:46:00
15 abi  ama şu ara yurtdışına gidicem 1 sene yokum büyük ihtimal... gelince arabayı toparlıycam toplarken 16 jant coilover alcam ozaman daha iyi olcak inş 
bu jantlardan düşünüyorum örnk;

jant tercihi çok iyi :) arabada muhsin abinin arabası

safakaksu90

aynen  biliyorum  muhsin abiyi askerdeyken bile  takip ediyodum  :D ama daha girmiyo :)

escocem

Muhsinin aracı güzel ,fakat jantlar benim tarzıma göre yine küçük kalmış.Dodikte boşluk sevmiyorum,alet dolu dolu olacak :)