Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı - Sayfa 62

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw_golf_mk2

61 KD 531  akçabat ta görüldü:) maşşallah :)
Cesaretin yoksa; Seyret ;)

oktaygedikli

Alıntı yapılan: cabrio63 - 22 Ekim 2012, 20:39:56
öncelikle maşallah yine güzel olmuş araç :saygılar lpg nin markası nedir?tüketim değerlerini burda paylaşırmısın?

LPG nin markası atiker kardeşim beyin olarak atiker yeni 3 körüklü beyin çıkardı ondan taktık yakıt değerleri şehir içi 0,32 kuruş şehir dışı 0.25 kuruş şuan ama km ilerledikçe beyin alışımı sonrası yakıt tüketimi dahada düşücek şurdan biliyorum mk1 im şehir içi 0.25 kuruş şehir dışı 0.17 kuruş yakıyor  5.000 km lik tatilde tam değerli ölçümünü yaptım çünkü.

oktaygedikli

Alıntı yapılan: serhaty - 22 Ekim 2012, 20:42:42
Açtım Oktay, izninle senin konuyu da kullandım ;)

Sorun yok kardeşim sağol   :saygılar

oktaygedikli

Alıntı yapılan: vw_golf_mk2 - 30 Ekim 2012, 15:28:54
61 KD 531  akçabat ta görüldü:) maşşallah :)

Sağol eyvallah da Gördüğün yerde slm vermen fena olmazdı en azından bi çayımızı içerdin kardeşim  :saygılar

braveheart53

beyler adam işi biliyor  :tamamdir diyorum benimkini de başına bela edeyim diye ama  >:D

vw_golf_mk2

Alıntı yapılan: oktaygedikli - 04 Kasım 2012, 14:07:40
Sağol eyvallah da Gördüğün yerde slm vermen fena olmazdı en azından bi çayımızı içerdin kardeşim  :saygılar

abi okula geliyodum çimento tırlarıyla duramadım :) bigün motorla gelcem ulaşırım sana çay içeriz:)

oktaygedikli

Alıntı yapılan: braveheart53 - 04 Kasım 2012, 20:51:48
beyler adam işi biliyor  :tamamdir diyorum benimkini de başına bela edeyim diye ama  >:D

Erhan hiç bişey deme sen biz senle detaylı konuştuk sen benim dediğime uy kardeşim  :sevgi:      :saygılar

oktaygedikli

Alıntı yapılan: vw_golf_mk2 - 04 Kasım 2012, 21:09:57
abi okula geliyodum çimento tırlarıyla duramadım :) bigün motorla gelcem ulaşırım sana çay içeriz:)

Her zaman beklerim kardeşim  :saygılar

oktaygedikli

MK2 Yoğun istenmesi ısrarı üzerine önceki gün satıldı arkadaşlar  :(   :saygılar  :)

safakaksu90

abi sen 1 haftada vw adına birşey bırakmadın   :D :D

vw_golf_mk2

Alıntı yapılan: oktaygedikli - 17 Kasım 2012, 18:08:25
MK2 Yoğun istenmesi ısrarı üzerine önceki gün satıldı arkadaşlar  :(   :saygılar  :)

abi ama gerçekten burda mk2 çok tutulmuş:)

serkanyilmaz

restorasyon aşamasındaki fotoğrafları neden göremiyorum acaba sorun bendemi  :-\