bu da oldcity-gtı nickli arkadaşımızın aracı

Başlatan golf-line2, 06 Ocak 2008, 01:06:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TuningLINE

emeğine sağlık arkadaşlar gerekli yorumları yapmışlar
kazasız belasız maşallah ;)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

warlock

Valla helal olsun diyorum...  Bir MK1 daha canlandırılmış emeklerineze saygılar...  Yanlız Dodikleri çok açmışınız bu yüzden araba daha geniş ofset jant istiyor... Önlere 8 arkalar 9j açıklığı apatır ebatta en az 16" ister... 15" ATS ler dolduramamış boşluğu..

mcsahan

boya ve jantlar güzel. hayırlı olsun. mk2 ön tamponu batırmış. orj nikelaj ön tamponu çok daha güzel olacaktır.

MK2 GTİ

selam hoş geldın soylemıstım dogru adres burası atslerını boyasını duz atmıssın bence sıyah olan yerlerınıde boyamalısın guzel durur bende mk 2 tampon takmıstım bır ara

[IMG]http://img45.imageshack.us/img45/1651/im002182dv7.th.jpg[/img]
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ
1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ

cabrio63

Alıntı yapılan: MK2 GTİ - 09 Ocak 2008, 18:25:11
selam hoş geldın soylemıstım dogru adres burası atslerını boyasını duz atmıssın bence sıyah olan yerlerınıde boyamalısın guzel durur bende mk 2 tampon takmıstım bır ara

[IMG]http://img45.imageshack.us/img45/1651/im002182dv7.th.jpg[/img]
bu senin hangi aracın kardeş?

renum

oldcity-gtı

warlock öcelıkle tesekkurler benim jantlar 7j janlar flanş atmayı dusunuyorum bıde helezonlarlada bıras oynuyacam yere yaklaştıracam su anda helezonlar yüsek zaten araba leylek gıbı yorumun icin sagol

oldcity-gtı

mcsahan mrb bende düşümüştüm nikelajli tomponu eskişehide bulamadım aksarayda da bulamadım bı ara gelmiştim
oyuzde golf 2 tamponu aldım yalnız o taponu kısaltacam genıisligini alıcam bız onu olesıne takmıstık resımde dusuk duruyor ve bıde tamponu kople yesıl yapıcam yorum icin sagol

oldcity-gtı

mk2 gti siteyı tavsiye ettigin için sagol atsler ben polişaj yapmayı düsünuyorum yada nikelaj sence olurmu eger olursa sıyaha boyuyacam aklımda var onlar tamponda degısıklık yapıcam mc sahan a yazdım sen hangı araca takmıstın su an kulandıgın turuncu golfde yoksa baska bır araca beyazdamı senın yoksa sende bıde kırmızı golf 2 vardı 1.8 8v galıba

MK2 GTİ

Alıntı yapılan: oldcity-gtı - 11 Ocak 2008, 20:27:03
mk2 gti siteyı tavsiye ettigin için sagol atsler ben polişaj yapmayı düsünuyorum yada nikelaj sence olurmu eger olursa sıyaha boyuyacam aklımda var onlar tamponda degısıklık yapıcam mc sahan a yazdım sen hangı araca takmıstın su an kulandıgın turuncu golfde yoksa baska bır araca beyazdamı senın yoksa sende bıde kırmızı golf 2 vardı 1.8 8v galıba

polısaj guzel olur ama sıyah kısımlarını unutma ben beyaza takmıstım proxon marka bır el aletı var onunla traşlamıstım kenarlarını fakat arka tamponun boyu uzun ortadan kesıp parca cıkartman gerekıyor sonrada macun ve boya guzel duruyor fakat 90 model mk1 cabrıo nun kılerı bulabılsen sorunsuz kullanırdın mk2 yı sattım beyaz ılk gti dı suandakı bıldıgın gıbı 83 var dıs aksamda bır ıslem gerektırmıyor motor ıcın projeler var 16 v mı 8 v mı muallaktayım
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ
1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ

AhMeTH61

Gerçekten güzel bir çalışma olmuş.O gördüğümüz mutant mk1 lerden sonra ilaç gibi geldi.Abartıya gitmeden güzel bir proje hayırlı günlerde inşallah.

djtiko

çok güzel araç olmus iyi de yapmıssın abi.
OLD SCHOOL  MK2 ....