MK2 Golf - 1.8T AEB

Başlatan STAK67, 06 Temmuz 2012, 21:52:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

Alıntı yapılan: atego - 06 Kasım 2012, 22:30:09
Hacı çık gel buraya :) Sende kocaman varili koymuşsun adamlar ne bilsin rat kültürünü :D

cuma geliyorum :) haftasonu haberleşelimm

STAK67

Alıntı yapılan: salihsefa - 06 Kasım 2012, 23:05:36
ucuz mazot bulursan varili doldur gelince ben alırım senden  ;D

abi içi dolu olsa tutuklanmış olabilirdim :D açıp kontrol ettiler

STAK67

Alıntı yapılan: htmetin - 07 Kasım 2012, 13:21:05
Ne macera ama iyi arabaya el koymamışlar kriminal laboratuarlarında incelemek için.. Şayet inceleselerdi yüksek alman teknolojisi ile karşılarmaları içten bile değildi.

zaten birisi dizelse sat bana diyodu polislerden :D

STAK67

Alıntı yapılan: SNCKTR - 07 Kasım 2012, 14:47:48
haha dun aksam es es te mk1 cıler toplandık snn ventoyu gordum 06 vtu 06  :)

yapma ya durumu ne serhat ? yok mu foto falan ?

STAK67

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 07 Kasım 2012, 14:51:29
En çokta senin arkadaşın el sallayarak gelişi komedi ya ''Eyüüüp neller oldu neller''  ;D ;D ;D ;D

Alıntı yapılan: salihsefa - 07 Kasım 2012, 14:57:43
sarıp sarıp izliyom yaa : eyüp neler oldu neler yaa  ;D  ;D abicim 10 numarasınız yaa  :tamamdir :sevgi:

video epey duyulmuş :D okuldada herkes konuşuyodu bugün :D eyüp neler oldu neler sesleri yükseliyodu çardaklardan :D

STAK67

Alıntı yapılan: VosWoscu06 - 07 Kasım 2012, 15:28:41
Abi anlatılmaz yaşanırsınız...komedi ya.. ;D ;D

ekip sağlam bizim ya. hepimis güzel sanatlar okuduğumuzdan anormal işlerle sürekli karşılaşıyoruz :D

GolfMk1Cabrio

Aga arabadan inen tipler zaten bi anormal bide el sallayarak gelip o şekilde konuşması acaip koparttı beni keşke devamı olsa ya  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

STAK67

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 07 Kasım 2012, 18:17:24
Aga arabadan inen tipler zaten bi anormal bide el sallayarak gelip o şekilde konuşması acaip koparttı beni keşke devamı olsa ya  ;D

devamını kestim :D ahmetin aşırı tepkisinden dolayı. :D işleri güçleri yok ya bizle uğraşıyolar falan ... :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: STAK67 - 07 Kasım 2012, 18:21:14
devamını kestim :D ahmetin aşırı tepkisinden dolayı. :D işleri güçleri yok ya bizle uğraşıyolar falan ... :D
Kanka varsa devamı ne olur at benim facebook profilime devamını istiyorum şimdi 2 kere daha seğrettim :D Ahmet denen arkadaş öyle bir konuşuyo ki VJ Bülent geliyo zannettim la  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

STAK67

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 07 Kasım 2012, 18:26:05
Kanka varsa devamı ne olur at benim facebook profilime devamını istiyorum şimdi 2 kere daha seğrettim :D Ahmet denen arkadaş öyle bir konuşuyo ki VJ Bülent geliyo zannettim la  ;D

saçmalama len iyidir ahmet

ALPER.

olum ne adamsın, millet stepneyi atıyo koltukları söküyor arabadan sen varildi valizdi yükleyip duruyosun :)

STAK67

Alıntı yapılan: ALPER. - 07 Kasım 2012, 19:26:37
olum ne adamsın, millet stepneyi atıyo koltukları söküyor arabadan sen varildi valizdi yükleyip duruyosun :)

ağırlıkla ilgili sıkıntımız yok ya :) sağ şeritten gidiyoruz tıngır mıngır :)

SNCKTR

dun gece mk1 cıler toplandık es este baktım vento gelıyor kelebek camlarda stıckerler duruyordu dıstan aynı sattıgın gıbı foto cekemedım cafede ust kattaydım trafık yoktu dursa cekerdım  :)

STAK67

demekki güçlü kazandı eskişehiri :) daha görürsün muhtemelen serhat. sattığım arkadaşta üni öğrencisi :)