Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf I karışık fotolar - Sayfa 66

Golf I karışık fotolar

Başlatan TuningLINE, 28 Haziran 2006, 14:02:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rene

ok anladım ama cidden güzeldi hiç kusuru yoktu canlı olarak hiç o kadar temizini ve orjinal duranını görmedim diyebilirim yeni sahibine hayırlı olsun diyelim :)

hayyam10

resimler  gerçek çok  güzeller.  ee  bunlara  baka  baka  dayanamayıp  bende  bunu  aldım.   35 vv  659   özel  boya   morrrrr   sanırım  türkiyede  teeeeekkkkkkkk.  zaten  hollandada  motifiye  edilmiş. keyfi  süper yolda tutmak bile  zor oluyor.  HER    MK1  HASTASINA  NASİP  ETSİN.
çakal   gibi   dostun   olacağına    aslan    gibi    düşmanın  olsun.

hayyam10

resimler  gerçek çok  güzeller.  ee  bunlara  baka  baka  dayanamayıp  bende  bunu  aldım.   35 vv  659   özel  boya   morrrrr   sanırım  türkiyede  teeeeekkkkkkkk.  zaten  hollandada  motifiye  edilmiş. keyfi  süper yolda tutmak bile  zor oluyor.  HER    MK1  HASTASINA  NASİP  ETSİN.
çakal   gibi   dostun   olacağına    aslan    gibi    düşmanın  olsun.

yavuzz

buyrun, size 312 beygir makine   :o

STAK67

sleeper mod olmuş bu :) tam şaka makinası

white quattro

quattro

german-style

Gerek yok karı kızla şekil yapmaya, duruşu yeter :) ;) :tamamdir

STAK67

Mk1GTI

Alıntı yapılan: german-style - 19 Ekim 2012, 15:41:20

Büyüksün baba  :tamamdir
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

oldboy

Alıntı yapılan: german-style - 19 Ekim 2012, 15:41:20

Katılıyorum. Ayrıca apache style olmadıktan sonra aynı tip yapılan araçlar yerine böyle nevi şahsına münhasır mk1 ler daha hoşuma gidiyor hatta çok da renkli buluyorum ne yalan söyleyeyim. Ama renkli olmakla apache style arasında ince bir çizgi olduğunu da yadsımıyorum. Dikkatli olmak gerekir. Bu hali bence kafi dercede sevimli. Kazasız belasız sürüşler... Ayrıca yakışıklı da gözümden kaçmadı o da çok sevimli maşallah :)

golfüçyüs

bigün bunun aynısını yapıcam  :sevgi:

Mk1GTI

Ben yaklaşmıştım ama yıldım :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

golfüçyüs

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 06 Kasım 2012, 19:53:27
Ben yaklaşmıştım ama yıldım :D :D

eyvaaaah koskoca doktor yıldıysa ben napıcam :D

STAK67