Araniza Bende katıldım

Başlatan rd2a, 29 Ekim 2012, 16:06:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rd2a

Herkeze merhaba 1 hafta önce ben 99 model bir golf 4 ile araniza katıldım daha önce 2003 model opel vectra 2008 model opel astra ve 2004 model nissan almera kullanicisi idim fakat golf 4 cok başkaymış bunu yeni anladım :)

bennecyim

ramazan33

vp703

hayirli olsun kayasiz belasiz
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

MurdeR

hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip etsin allah

Sinancetintas

Hoş Geldin Sefa Getirdin..
Resimlerle gözümüzü de şenlendirseydin keşke..
Das Auto..

Buhar

Aramıza hoşgeldin.Arkadaşın dediği gibi fotoğrafsız olmaz  ;)

golfüçyüs

Alıntı yapılan: rd2a - 29 Ekim 2012, 16:06:58
Herkeze merhaba 1 hafta önce ben 99 model bir golf 4 ile araniza katıldım daha önce 2003 model opel vectra 2008 model opel astra ve 2004 model nissan almera kullanicisi idim fakat golf 4 cok başkaymış bunu yeni anladım :)
hoşgeldiniz kazasız belasız günler
golften önce almera baya bi bakmıştım. sorunsuz ve donanımlı bi araba ama ne hikmetse fiyatları dipteydi. kullanmış biri olarak sıkıntısı nedir bu arabaların ?

rd2a

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 04 Kasım 2012, 22:45:05
hoşgeldiniz kazasız belasız günler
golften önce almera baya bi bakmıştım. sorunsuz ve donanımlı bi araba ama ne hikmetse fiyatları dipteydi. kullanmış biri olarak sıkıntısı nedir bu arabaların ?

ilk önce herke tesekkur ederim nissan almera konusuna gelincede evt bende aracın donanimları aldanıp aldım diyim :) arac donanım bakımından doluydu tekna seçenegiydi fakat 1.5 motor 98 beygir gücündeki bir aracın motoru bukadar tutukmu olur özellikle yokuşlarda cıldırıp inip arabayı itme istegi doguruyordu onun dışında 1.5 sene binip bana tek kuruş masraf açmamıştı fakat dedigim gibi araç motor olarak o kasayı kesinlikle kaldırmıyordu

golfüçyüs

Alıntı yapılan: rd2a - 06 Kasım 2012, 17:25:12
ilk önce herke tesekkur ederim nissan almera konusuna gelincede evt bende aracın donanimları aldanıp aldım diyim :) arac donanım bakımından doluydu tekna seçenegiydi fakat 1.5 motor 98 beygir gücündeki bir aracın motoru bukadar tutukmu olur özellikle yokuşlarda cıldırıp inip arabayı itme istegi doguruyordu onun dışında 1.5 sene binip bana tek kuruş masraf açmamıştı fakat dedigim gibi araç motor olarak o kasayı kesinlikle kaldırmıyordu

hadi ya ben nissan seri olur diye tahmin ediyodum. neyse artık golfüne kavuşmuşsun şükür

deli_kan57

aramıza hoş geldin kardeşim. ALLAH utandırmaz inşaALLAH. hayırlı sürüşler dilerim şimdiden    :tamamdir