Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
06 kzn 39 port bagaj GÜNCEL FOTOLAR - Sayfa 14

06 kzn 39 port bagaj GÜNCEL FOTOLAR

Başlatan 06kzn39, 10 Kasım 2011, 22:26:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

beklemedeyiz :) çok güzel oluyo maşallah ama ben hala bu far konusunda kararsızım :)

06kzn39

Alıntı yapılan: STAK67 - 05 Kasım 2012, 02:02:53

beklemedeyiz :) çok güzel oluyo maşallah ama ben hala bu far konusunda kararsızım :)

hasan ali farlara siyah folyo çekiyim diyorum karlığıda siyah yapıyım ve panjurun yanlarınıda siyah yapayım diyorum ne dersiniz

bana bu lazım adamlarda yokmuş nerden bulabilirim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-polo-seviye-dusurucu-yay-tablasi-76250291/detay/

06kzn39

arkadaşlar tavan folyosu muayeneden geçiyormu birde farlarda zenon var mercekli sizce sıkıntı olurmu

tech_00

Abi ben muayeneye girdiğimde folyoya hiçbisey demedılar ama xenon varsa ıcerıden elektronık ayarlı olması gerekıyor gecmesı ıcın bıldıgım kadarıyla,ben normal ampul takıp gıtmıstım

atego

Maşallah çok güzel oluyor. Araba da tek gözüme takılan şey karlığın gövde rengi olması. Mat siyah ve çıkıntılı değil de tamponun devamı gibi olursa kusursuz olacak bence.

06kzn39

Alıntı yapılan: atego - 06 Kasım 2012, 22:32:43
Maşallah çok güzel oluyor. Araba da tek gözüme takılan şey karlığın gövde rengi olması. Mat siyah ve çıkıntılı değil de tamponun devamı gibi olursa kusursuz olacak bence.

onuda siyah yapabilirim aslında dediğin gibi olsa güzel olur ama yok piyasada

safakaksu90

maşallah :) bende arabamın böyle parlamasını özlemişim  :D