far arıyorum çıkma nasıl bulabilirim

Başlatan kralterekeme, 16 Ekim 2012, 20:03:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kralterekeme

Arkadaşlar sağ farımı ayarlayım diye aldım elime tornavidayı çevirdim çevirdim sonunda ayarlayamadım hemde çok aşağıya çekmişim sonra da ustaya götütüyorum düzeltemiyoruz yenisi ile değişmesi gerek dedi o yüzden far lazım yardımlarınızı bekliyorum.

Aynı zamanda  bu angel farlar var gittigidiyorda gördüm bitane 250 lira onu mu alsam yakışırmı gri golfe
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/vw-golf-iv-angel-eyes-far-sonar-62799588

FC07

bu angel farlar vize den geçiyor mu ?
geçmiyosa bende söüp orjinalleri takacam vize zamanı yaklaştı  :(

metinmb407

Far içindeki topuzundan ayrılmıştır değişime gerek olmayabilir. Far camını açmanız gerek ne olduğunu anlamak için.

freeman

Belki far camini acmadan arkadan mudahaleylede cozebilirsiniz ama fari yerinden cikarmadan cok zor. Arka kisim cok dar

kralterekeme

serviste değişmesi gerek dedi de bende şu üstte linkini verdiğim angel farı aldım gitti bakalım artık onu taktırıcam

yakalı

Alıntı yapılan: kralterekeme - 17 Ekim 2012, 22:38:49
serviste değişmesi gerek dedi de bende şu üstte linkini verdiğim angel farı aldım gitti bakalım artık onu taktırıcam
taktır bakalım nasıl bi duruşu olacak yorumunu yazarsınız.hayırlı olsun şimdiden.

cicos

fc07 vizeden geçiyor hafif kusur yazıyor en fazla. tabi geçen yıl yaptırmıştım değişen birşiler olmadıysa

kralterekeme

Sinancetintas

Bende satıyorum bu sitede satılık bölümünde TR'de arkadaşım kullanıyor sattıklarımın aynısını muaynede sıkıntı yaşamadı..
Das Auto..

ergünceylan

merhaba bende 1 takım far var ve aracımın üzerindeyken muayene yaptırdım sıkıntı yaşamadım irtibata gecersen uygun fiyata veririim 0536 722 22 22

Sinancetintas

Das Auto..