Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 313

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GTİ MEHMET

valla bu ilanla ilgili şikayetiniz varsa pazar gün gideyim iletim sığıra passatı kafasında paralim araba pazarı ve galericiler sitesi bana 2 km. eve. zaten tüm kazalı km ler çekilmiş lüks ucuz makinalar bu samsun galericiler sitesinde. hayvan pazarı sanki yazıklar olsun. valla şu forma birkez daha aşık oldum insanları aydınlatıyorsunuz :saygılar

DenQ

ilanda orjinal KM yaziyosa  Kesin yalan :)

chemisamet

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 03 Kasım 2012, 03:58:16
valla bu ilanla ilgili şikayetiniz varsa pazar gün gideyim iletim sığıra passatı kafasında paralim araba pazarı ve galericiler sitesi bana 2 km. eve. zaten tüm kazalı km ler çekilmiş lüks ucuz makinalar bu samsun galericiler sitesinde. hayvan pazarı sanki yazıklar olsun. valla şu forma birkez daha aşık oldum insanları aydınlatıyorsunuz :saygılar
kardesım forumun en guzel kısmı herkesın ıcten konusması..
bız aracı 19 a sattık bazı sıkıntıları vardı ..
ama adamın oglu agzından kacırmıstı
'abımler plkayı degıstırır km de az oynarlar cam fılmı pasta cıla sonra peynır ekmek gıbı satarlar!
yanı bukadar cıgersız olunur

GTİ MEHMET

Allah yedirmesin ozaman ne diyelim :tamamdir. bak ben nasıl lekeliyorum o makinayı orda pazar günü.

chemisamet

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 03 Kasım 2012, 13:28:11
Allah yedirmesin ozaman ne diyelim :tamamdir. bak ben nasıl lekeliyorum o makinayı orda pazar günü.
yap bi guzellık

golfmk1furkan

:)

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: chemisamet - 04 Kasım 2012, 11:14:53
yap bi guzellık

Allah işte Allah tam gittim galeriye pazarlık esnasındalardı alcak olan abide tanıdık çıktı çok iyi bir esnaf abimizdi mahalleden çektim kenara anlattım gerçeği bir hayır duası ve yanında bir yemek sözü aldık abiden:D :D :D

GTİ MEHMET

sanırım görevimi yerine getirdiğmi düşünüyorum sıkı vw gurbu kullanıcısı ve form üyesi olarak :tamamdir

golfüçyüs

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 04 Kasım 2012, 14:21:47
sanırım görevimi yerine getirdiğmi düşünüyorum sıkı vw gurbu kullanıcısı ve form üyesi olarak :tamamdir

içim rahatladı yemin ediyorum :D bi hayır duasıda bizden aldın abi :)

chemisamet

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 04 Kasım 2012, 14:21:47
sen var ya hızırsın hızır..
cok ıyı olmus kardesım elın ayagın dert gormesın keske bunu herkese ıfsa edebılecek ımkan olsa..

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 04 Kasım 2012, 14:39:57
içim rahatladı yemin ediyorum :D bi hayır duasıda bizden aldın abi :)
:tamamdir Allh razı olsun :saygılar

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: chemisamet - 05 Kasım 2012, 01:13:46
sen var ya hızırsın hızır..
cok ıyı olmus kardesım elın ayagın dert gormesın keske bunu herkese ıfsa edebılecek ımkan olsa..
eyvallah güzel kardeşim sağolasın bir görev bildim ben bunu kızarım öle şeylere kafama takılırdı hep.. ve o arabayı ya o adam alsaydı geç kalıpda ben esas ozamn çok kızardım kendime :saygılar