golfun burası neden kapalı yada oranınne gorevi var ?

Başlatan Lost68, 03 Kasım 2012, 21:56:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lost68

acaba bu arabanın burda ne var niye kapalı bu 2 yesıl kapak koymuslar kimi arabalarda orası acık  hortum gidiyor atesleme bobinine
ve benım arabamda da kapalı nedeni ney oranın niye kapatmışlar orası ne işe yarıyor  :-\

erdem325

vakum borusu..
vakum referansli bir zamazingo takmak isterseniz onlari kullanirsiniz, hazir vakum yerleri iste..

5ani5 mk2

orrj kapallı. bazı ustalar sistemi karıştıryor. oraya bişi takıyor. bobinle alaksıyok.
Exclusive Garage

Lost68

bobinin orda bosta bi hortum vardı o bostaydı.biz o yere taktık o bostaki hortumu birşey olurmu.

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: Lost68 - 04 Kasım 2012, 11:10:03
bobinin orda bosta bi hortum vardı o bostaydı.biz o yere taktık o bostaki hortumu birşey olurmu.

içerden dışarı çıkan bi hortumdan bahsediyorsun sanırım. o hortum hidrolik kabının ordaki valfe gidiyor.
Exclusive Garage

Lost68

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 04 Kasım 2012, 22:57:46
içerden dışarı çıkan bi hortumdan bahsediyorsun sanırım. o hortum hidrolik kabının ordaki valfe gidiyor.

evet kısa boyle tam oraya geldi bende oraya takmıstım onu ondan bişeyler olmaz herhalde.

ahmetozdag

Benim bildiğim ordan vakum yaparak kaloriferin iç sirkülasyonunu çalıştırıyor. çıkık olduğunda iç sirkülasyon çalışmıyor.