Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sinancetintas

Öyle komşuyu deşerim ben.. hiç acımam.. Allah sabır selamet versin ne diyeyim..
Das Auto..

sweetboy

saol abi napım şansına polis gelmişti alıp götürdüler mahkemeye çıkıcaktı tutuklamazlarsa zaten büyük ihtimalle beni tutuklarlar  :) sinir harbi oldum dün geceden beri uyku uyumadım sinirimden

MeTHea35

geçmiş olsun dostum zararcı insan çok memleketimde benimde 2 gece evvel arka lastiklerime bıcak atmışlar yolda ugras dur sonra  ???

safakaksu90

Alıntı yapılan: sweetboy - 01 Kasım 2012, 10:13:59
Bugün bişi yapamadım komşumun oğlu aracımın camını patlatıp ekranını çaldı onunla uğraşmaktayım giden teyp mi üzülim kırılan camamı yapanın tanıdık olduğunamı bilemedim arkadaşlar ... :(
geçmiş olsun cok kötü bide tanıdık olması daha sinir bozucu  :(

SeyitE

2-2.5 hafta passat arayışından sonra düzgün araba bulamayıp bir hışımla 91 e34 525i 192hp araç sahibi oldum.

salihsefa

Alıntı yapılan: SeyitE - 02 Kasım 2012, 12:43:06
2-2.5 hafta passat arayışından sonra düzgün araba bulamayıp bir hışımla 92 e34 525i 192hp araç sahibi oldum.

hayırlı olsun seyit çok yakmazmı o yahu? bi ölçersen paylaş merak ettim yakıt değerini. Allah kaza bela vermesin  :tamamdir
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

SeyitE

Alıntı yapılan: salihsefa - 02 Kasım 2012, 17:07:49
hayırlı olsun seyit çok yakmazmı o yahu? bi ölçersen paylaş merak ettim yakıt değerini. Allah kaza bela vermesin  :tamamdir

eyvallah abi fabrika verisi 9litre diyor karma, yurt dışındakilerde aynı o şekilde diyor 25 mpg diyorlar oda 9,5litre yapıyor. Araba temiz geldi kaza yok çizikten 1 parçada boya var bide tamponlar boyalı hiç tüp takılmamış.

salihsefa

:o tüpte yok  :D Allah kolaylık versin bekliyoruz fotoları BMW ilgimi çekmiştir geriden geriye hep, ama yakıt değerleri uzak tutuyor beni :saskin:
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

nizam

Alıntı yapılan: SeyitE - 02 Kasım 2012, 12:43:06
2-2.5 hafta passat arayışından sonra düzgün araba bulamayıp bir hışımla 92 e34 525i 192hp araç sahibi oldum.

hayırlı olsun pehlivan :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Sinancetintas

Alıntı yapılan: SeyitE - 02 Kasım 2012, 17:37:02
eyvallah abi fabrika verisi 9litre diyor karma, yurt dışındakilerde aynı o şekilde diyor 25 mpg diyorlar oda 9,5litre yapıyor. Araba temiz geldi kaza yok çizikten 1 parçada boya var bide tamponlar boyalı hiç tüp takılmamış.
Foto Foto isteriz.. ;) Hayırlı Ugursu Olsun.. Allah Kaza, bela, ceza vermesin..
Das Auto..

safakaksu90

golfvan38

Antifirizini ölçtürdüm, tekleme sorunu vardı, usta pompadan dedi, içinde toz parçacığı vardı onu sildim. pak ettim pencereden ona bakıyorum.

lostys

ön cam değişti. ilk sahibi daha önce camı uydurma olarak yapıştırma yaptırtmış. şükür şu anda orj lastiği ile birlikte değiştirdik.

3Rs!N

Yıkandı.

Arka kapılara hoparlör tesisatı çekilmişti onlar düzenlenip ayrı çıkışlardan verildi.

Anahtarı çıkarınca teyp kendini sıfırlıyordu ayarlandı.