MKII YE MKIII GÖĞÜS UYGULAMASI VE DAHA FAZLASI

Başlatan xcape06, 01 Kasım 2012, 13:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xcape06

xcape06

tamamdır bi engel olmazsa bende katılıcam  :)

uygaraga

bizim memlekette anca eski kasa şahıne doğan torpidosu takabilirler bunları yapıcak sanaatkarlar çok az

mk2_20v

daha önce golf mk1 e polo 6n dash taktık çok sevildi  :)
şimdiden eldeki imkanlar dahilinde mk2 ye mk4 dash taktık bakalım tepkiler nasıl olacak  :)

uygaraga

bu seyrettiğimiz video dakı işleri yapacak meraklı elinden iş gelen usta az hem zaman hem para lazım ustalarla kanser olur insan bi çamurluk değiştirince kendını bi şey zannediyolar araba toplattım ben ama çok ama çok zor
üzşengeç bizimkiler kolay yoldan para kazanmanın peşinde

xcape06

Alıntı yapılan: uygaraga - 01 Kasım 2012, 15:44:46
bizim memlekette anca eski kasa şahıne doğan torpidosu takabilirler bunları yapıcak sanaatkarlar çok az
aslında cok kalıtelı ustalar var dostum ön yargılı olma ama yeterki ara bu,l istanbulu bilemem ama ankarada baya ustalar var gelirsen yardımcı olurum tabi ona gorede işcilik ücreti var

uygaraga

Alıntı yapılan: xcape06 - 01 Kasım 2012, 15:53:21
aslında cok kalıtelı ustalar var dostum ön yargılı olma ama yeterki ara bu,l istanbulu bilemem ama ankarada baya ustalar var gelirsen yardımcı olurum tabi ona gorede işcilik ücreti var

illaki kalıteli ustalar var onlara lafım yok hepsi için gecerli değil ama işi bilmeyende çokkk

xcape06

dostum işi bilmeyen okadar çokkı anlatamam dükkan tutup takım dizen ben ustayım dıye piyasada okadar fazla adam varkı anlatamam

teyyomk2

Her insan yapamaz doğru ama türkiyede imkan yok herşeyden önce. YAparsın ama almanyadaki gibi birşey olmaz illa yarım kalır.
Tayyar GürmaN

golfüçyüs

Alıntı yapılan: mk2_20v - 01 Kasım 2012, 14:19:51
mk4 dashboard lu mk2 görmek isteyen arkadaşları pazar günki bulsmaya beklerim :)

istanbullulara yazık değilmi :D bikaç fotoğraf görelim bari  ???

mk2_20v

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 01 Kasım 2012, 23:00:53
istanbullulara yazık değilmi :D bikaç fotoğraf görelim bari  ???
buluşmada foto çekeriz zannedersem.şu an tam olarak bitmedi zaten ama pazara kadar isan içine çıkacak hale getiririm diye düşünüyorum :)

xcape06

çıkartırsın inşallah kardeşim yoksa adres verirsin gelip bakarız  :)

golfüçyüs

Alıntı yapılan: mk2_20v - 02 Kasım 2012, 08:59:14
buluşmada foto çekeriz zannedersem.şu an tam olarak bitmedi zaten ama pazara kadar isan içine çıkacak hale getiririm diye düşünüyorum :)

valla çok merak ettim bekliyorum