1980 vw scirocco / masraflı

Başlatan volksport, 10 Ocak 2008, 23:41:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volksport

İlanları gezerken rastladım belki alıp restorasyona sokucak birileri olur yazık olmuş cihaza, 1.8 motoru var audiden alınma...

Volkswagen > Scirocco > 1.6 > 1980 vw scirocco / masraflı #5116205 - sahibinden.com

cabrio63

birisi golf2 arıodu bu paralara belki ilgilenir kimdi yahu :(

escocem

tam restoluk alet,7000 ytl toplamla gayet güzel bi araç olabilir bence :)

volksport

Alıntı yapılan: cabrio63 - 10 Ocak 2008, 23:44:57
birisi golf2 arıodu bu paralara belki ilgilenir kimdi yahu :(

Carwolf Sedat arıyordu MK2...

car wolf

Alıntı yapılan: volksport - 11 Ocak 2008, 00:25:21
Carwolf Sedat arıyordu MK2...
işte o benim buyrun  :D bende gördüm bunu teşekkür ederim ama bunun parçalarını bula bilirmiyiz ki  :-\  antalyada baktırırım buna aslında tanıdık  çok orda PARÇA SORUN bulamazsam  ???
My Cars Audi & Vw Germany Style

car wolf

Arayıp konuştum Sol aynanın orda çürük varmış sadece taban ve boya istiyormuş 2,500 de dide 2,000 e bırakır ??? eğer parça bulunur derseniz ona göre hareket edicem

car wolf

o arabayı böyle yapıcaksın tadından yenmez çok güzel olmuş kırmızı renk yakışmış beyazda jant takmış süper duruyo  :sevgi:

eray

arkadaşlar ankara vw cenneti gerçekten tofaş kadar rahat parçası bulunuyor bence bu araçların bende scirocco toplattırıyorum a dan z ye her parçasını buldum yani
ARKADSAŞLAR BU ARACI HERKEZ KULLANMALI

Firestarter

Alıntı yapılan: car wolf - 11 Ocak 2008, 13:16:59
o arabayı böyle yapıcaksın tadından yenmez çok güzel olmuş kırmızı renk yakışmış beyazda jant takmış süper duruyo 

Öyle konuşacağına alıp bir tane sen toplasana o zaman. Laf var, icraat yok.  ;D

car wolf

Alıntı yapılan: Firestarter - 11 Ocak 2008, 23:23:28
Öyle konuşacağına alıp bir tane sen toplasana o zaman. Laf var, icraat yok.  ;D
haklısın ibo abi doğru, farkındaysan bende bişeyler yapmaya çalışıyorum zaten ;)

Firestarter

Dost acı söylermiş. O yüzden açık olayım sana. Yine birşey yapamayacaksın bence, kızmak yok.   :D