MK2 Golf - 1.8T AEB

Başlatan STAK67, 06 Temmuz 2012, 21:52:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

tekrar zımpara istemeyecektir abi ama arada bi bu zıkkımla parlatırsan tadından yenmez  ::)

fatih_06

ben bundan bi kaç kutu daha alıyım  belki soyu falan tükenir bulamayız. zemin düzgün olursa gerçekten çok güzel iş görüyor. bu arada adedi 6 tl sen ne kadara aldın  :)

STAK67

ben 5tlden aldım abi etimesguttan alperde 4 liradan almıştı :D

fatih_06

vaay be daha adını andıkça malzeme pirim yapmaya başladı semte göre fiyat değişikliği bile başlamış  3 4 sene önce vos için aldığımda sanırım 2 tl civarındaydı  ;D

STAK67

Alıntı yapılan: fatih_06 - 23 Ekim 2012, 22:03:13
vaay be daha adını andıkça malzeme pirim yapmaya başladı semte göre fiyat değişikliği bile başlamış  3 4 sene önce vos için aldığımda sanırım 2 tl civarındaydı  ;D

:D stok yapalım abi bu gidişle  önünü alamıycaz

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: fatih_06 - 23 Ekim 2012, 22:03:13

fiyatı akaryakıta endekslemişlerdir.  ;D
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

STAK67

bugün ev arkadaşlarımla epey ağır valizlerimiz ve malzemelerimizle birlikte yola çıktık. 2 saat 15 dakikada çankırıya geldik. şükür hiçbir sıkıntı çıkarmadı :) yolculuk yukardaki valizlerinde etkisiyle epey eğlenceliydi :) yanımızdan geçen arabalardan gelen bakışlar el sallayan çocuklar :) umarım dönüşümüzde böyle eğlenceli olur

teyyomk2

Tayyar GürmaN

gipsykings

Keyifli bir yolculuğa benziyor :) Maşallah..

cnr_mk1

maşallah hasan ali tam tadında hersey...

salihsefa

hey maşallah yanıyo fyn44, boya ve jantlar süper olmuş bu fotolarda daha belli  :tamamdir  :sevgi:
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

5ani5 mk2

stak arka camda ne yazııyoo:)) worsburg??
Exclusive Garage

STAK67

teşekkür ederim herkese :) Bilal camda Wolfsburg Allehanda yazıyo

panik

böyle böyle anlarsın bu arabanın kıymetini, üzmez inşallah. boya güzel olmuş bu arada :tamamdir