Cila :)

Başlatan 35EZ349, 26 Ekim 2012, 15:00:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

35EZ349

Siz değerli arkadaşlarımızın begenisine sunulmuştur ..

I Love PoLo

35EZ349

arka çamurluklar açıldı önleride açtıktan sonra 3,5 cm spor yay takılacak
I Love PoLo

06kzn39

yay alacaksan 5 cm al yada önler 4,5 cm arkalar 3,5 cm al

35EZ349

amartisörleri değiştirmiyecegimden bu kadar fazla indirip arabayı yormak istemiyorum , spor amartisorde alırsam dediğin düşünülebilir tşk ler..
I Love PoLo

06kzn39

bana 3,5 cm yetmiyor istediğim görüntüyü alamadım o yüzden önlere seviye düşürücü amortisör tablası arıyorum yoksa ısıttıracam büyük ihtimal

06kzn39

üzerinde 195-45-15 jant lastik var 3,5 cm spor yay var

35EZ349

Bu goruntu yeter bana ;)
I Love PoLo

35EZ349

Kac parmak bosluk var sende su an ?
I Love PoLo

golfüçyüs

maşallah kaslı duruyo  :)

35EZ349

I Love PoLo

35EZ349

Biraz sac icin olan waxtan temiz bir beze surun sonra onu iyice kaportaya yedirin ve ardindan baska temiz bir ezle parlatma yapin bunun icin tabiki araba yikanmis be golgede olmali verdigi parlikliga sasiracaksiniz ve su tuttugunuzda arabanin uzerinde su kalmadigini goreceksiniz
I Love PoLo

6NCURESHOT

06kzn39 

ARKADAŞIM 3.5 CM YAY ALMIŞSIN BENDE ARABAN GÖRÜNTÜ OLARAK GÜZEL DURUYOR BENCE. BENDE 3.5 YAY ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BANA ARACIN GÖRÜNTÜSÜNDEN ÇOK YOL TUTUŞU İLE ALAKALI BİLGİ LAZIM BANA ORJİNAL YAYI İLE 3.5 CM YAY ARASINDAKİ YOL TUTUŞ FARKI AÇISINDAN BİR AÇIKLAMA YAPABİLİRMİSİN??? UZUN ZAMANDIR ARAŞTIRIYORUM HERKES BİR ŞEY SÖYLÜYOR KAFAM ALLAK BULLAK OLDU TAM VE NET BİR BİLGİ ALAMADIM...VE BÖYLE 3.5 LUK YAY TAKILI POLO BİR ARAÇ BULUPTA BİNEMEEDİM.

suskun

küçük harfle lütfen  :tamamdir
H.G WORKS

west_55

Alıntı yapılan: 6NCURESHOT - 28 Ekim 2012, 21:39:15
06kzn39 

ARKADAŞIM 3.5 CM YAY ALMIŞSIN BENDE ARABAN GÖRÜNTÜ OLARAK GÜZEL DURUYOR BENCE. BENDE 3.5 YAY ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BANA ARACIN GÖRÜNTÜSÜNDEN ÇOK YOL TUTUŞU İLE ALAKALI BİLGİ LAZIM BANA ORJİNAL YAYI İLE 3.5 CM YAY ARASINDAKİ YOL TUTUŞ FARKI AÇISINDAN BİR AÇIKLAMA YAPABİLİRMİSİN??? UZUN ZAMANDIR ARAŞTIRIYORUM HERKES BİR ŞEY SÖYLÜYOR KAFAM ALLAK BULLAK OLDU TAM VE NET BİR BİLGİ ALAMADIM...VE BÖYLE 3.5 LUK YAY TAKILI POLO BİR ARAÇ BULUPTA BİNEMEEDİM.

Usta yakın arkadaşımda 3,5 CM yay olan Polosu var, konfor bakımından vasat durumda olmada da pek rahat değil, yani ölü bir konforu var. Ama görüntü olarak gerçekten çok güzel duruyor.