Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK2 BBS'rs kamberlendik :):) syf:10 - Sayfa 8

MK2 BBS'rs kamberlendik :):) syf:10

Başlatan safakaksu90, 19 Şubat 2012, 14:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

safakaksu90

safakaksu90

vazgeçtim satmaktan bu hafta sonu bodruma götürüyorum arabayı babama  hadi hayırlısı :D :D

safakaksu90

uzun zamandır yoktum bodruma çalışmaya gittim bmw aldım 6 ay önce yurtdışına gitceğim için sattım bmwyi geçen hafta  golfe devam  :D :D
pc''de turlarken mk''nın eski fotolarını gördümde sizinle paylaşıyım dedim ilk geldiği zamanlar ilk 2 foto  

en altdaki yeni foto jantları  cıkardım 4 gün önce dominos motorcusu aşırı hızla gelince göremedi benim arabayı yatırdı motoru geldi ön tampona girdi  1 2 gün içinde değiştireceğim jantları tekrar takıcam

STAK67

çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın

safakaksu90

Alıntı yapılan: STAK67 - 22 Ekim 2012, 12:15:19
çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın
sağolasın teşekkür ederim

escocem

36 kasa için öldün öldün dirildin alıp satmana şaşırdım.Golfü satmadığına sevindim şafakcım :tamamdir

safakaksu90

Alıntı yapılan: escocem - 25 Ekim 2012, 23:25:47
36 kasa için öldün öldün dirildin alıp satmana şaşırdım.Golfü satmadığına sevindim şafakcım :tamamdir
bmw bi hevesti geçti abi golf duruyo ama boyası felan iyice soldu gökanın arabası gibi olcak yakında   :D

STAK67

:o oooo gokhana agir bi tas var burda :D

lostys

şafak 4 lü panjuru ne yaptın ?

safakaksu90

Alıntı yapılan: STAK67 - 26 Ekim 2012, 23:02:52
:o oooo gokhana agir bi tas var burda :D
yok canım ne haddime  :D
Alıntı yapılan: lostys - 26 Ekim 2012, 23:08:14
şafak 4 lü panjuru ne yaptın ?
abi o panjur zamaınında kırıldı teke dönmüştüm bende

escocem

boyada problemin yokki ver bi boyacıya dıştan vernik atsın sadece sonra geç otur seyret :tamamdir  Gökhanın araca laf yok sürtünme kat sayısını azaltıp hp kazanmaya çalışıyor,malum istanbul rüzgarlı ???

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: escocem - 26 Ekim 2012, 23:39:15
boyada problemin yokki ver bi boyacıya dıştan vernik atsın sadece sonra geç otur seyret :tamamdir  Gökhanın araca laf yok sürtünme kat sayısını azaltıp hp kazanmaya çalışıyor,malum istanbul rüzgarlı ???

duyumlarıma göre Gökhan yeni rengi METAL gri olarak ruhsata işletmiş. araç bağlanmaktan kurtulmuş böylece.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

safakaksu90

Alıntı yapılan: escocem - 26 Ekim 2012, 23:39:15
bakalım abi yurtdışı işi var ondan fazla birşey yapmak istemiyorum
Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 26 Ekim 2012, 23:44:04
duyumlarıma göre Gökhan yeni rengi METAL gri olarak ruhsata işletmiş. araç bağlanmaktan kurtulmuş böylece.
aynen abi senin şu yoruma hastayım geçende onun sayfaya yorum yapmıştın koptum ya

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.