Orjinal Teyp

Başlatan Nuri_Kapucu, 13 Ağustos 2012, 13:14:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nuri_Kapucu

Arkadaşlar acaba Bora dan çıkma Gamma teyp Golf Pasific ileuyumlu mudur? Alsam sıkıntı olur mu?

rene

Nuri_Kapucu

Teşekkürler rene.. Benim arabanın orjinalinde Beta varmış kitapçığında betanın kullanım kılavuzu var..o yüzden acaba gamma uyar mı diye sormak istedim.

rene

evet aracınız pacific donanımlı oldugundan 4 hoperlör var fabrika çıkışı arka kapılardaki panzotların içi boştur ve pacificlerde 2 çıkışlı Beta kullanılmıştır...

Comfortline ve Highline larda ise 8 Hoperlör var ve Gamma kullanıldı Blupkuntlarla beraber  Gamma 4 çıkışlıdır 8 hoperloru beslemesi için Beta dan üstünlüğü odur yoksa aynı teyp başka bi farkı yok pek.

cengizhan66

sunu sorcm bende de 99 model golf 4 1.6 comfortline var rcd200 taksam sıkıntı olur mu ? uyumlu olurmu yada ?

MurdeR

olur aynı soketler ikiside fark yok

uygaraga

Alıntı yapılan: rene - 13 Ağustos 2012, 22:54:22
evet aracınız pacific donanımlı oldugundan 4 hoperlör var fabrika çıkışı arka kapılardaki panzotların içi boştur ve pacificlerde 2 çıkışlı Beta kullanılmıştır...

Comfortline ve Highline larda ise 8 Hoperlör var ve Gamma kullanıldı Blupkuntlarla beraber  Gamma 4 çıkışlıdır 8 hoperloru beslemesi için Beta dan üstünlüğü odur yoksa aynı teyp başka bi farkı yok pek.
hocam çok prof bir cevap vermişsin teşekkürler   bilincli olarak cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum her konu için geçerli  bilmeden sallayan çok