POLO 6N_MARŞPİYEL TAKTIRDIM..Görsel Marşpiyel Değerlendirmeniz

Başlatan orkan22, 21 Ekim 2012, 19:51:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

orkan22

Arkadaşlar mrblar.

Cumartesi aracıma marşpiyel taktırdım..forumda ömer hocamın marşpiyellerinin aynısı..

Marşpiyelin yarısı silindir şeklinde tam ortada kıvrılıyor ve düz biçimde ilerliyor.ömer hocanın aracında ön tarafı düz arka kısmı silindir şekilde,bende aynısından sipariş ettim ama ne hikmetse takan kişi benim yönleri değiştirmiş bende hiç farketmedim malesef..bugun farkettim daha..bendekinin önü silindir şeklinde arka tarafı düz,,yani takan adam sol tarafın marşpiyelini sağa,,sağınkini sola takmış.

Bugü aradım kapalı idi,nasıl bu şekilde bir hata yaparlar anlam veremiyorum..Asıl önemlisi ben nasıl farkedemedim :(

Artık olmuş olan diyorum..Çoğu kişinin görüşünü aldım herkes bendeki takılı tipin hoşuna gittiklerini sölüyolar lakin içime sinmedi..

ARKADAŞLAR SİZLERİN GÖRÜŞÜ ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN,OLMADI GİDİP DEĞİŞTİRCEM..BU ŞEKİLDE KALSINMI YOKSA ÖMER HOCANIN ARABASINDAKİ GİBİMİ OLSUN,OYLARINIZA SUNUYORUM

BENİM ARAÇ

alper19

abi okumadan direk gozume carpti bence degistir yonlerini  :tamamdir

06kzn39

bu fotolardan daha iyi belli olur farlar panjur on numara olmuş başka foto yollasana ön den yarın git değiştir olmamış bencede

06kzn39

suskun

çok sıkıntı olmaz en fazla yarım saat te hallederler  :tamamdir
H.G WORKS

MetinTekin

35_AG_8308 96' 2Kapı Mavi_Şimşek PoLo

orkan22

Metin hocam otosport tan yaptırdık ankaradan..sağ sol ön 240 tl

MetinTekin

Valla iyimiş hocam özellikle ön çok iyi duruyor. Bende böyle şeyler düşünüyorumda onun yerine aracımı değiştirsem çok kararsızım. Bi arkadaşım talip oldu :-\
35_AG_8308 96' 2Kapı Mavi_Şimşek PoLo

orkan22

Arkadaslar arka kisim benimkinde cok cikintili,o kizim öne geldiginde açi farkiyla daha icerde olcak ki omer arkadasimizin aracindada gozukuyor bu,daha derki toplu durur gibi.benim gozume suanda arka kisim one geldiginde de cikintili durcak gibi geliyo AMA göz yanilmasi sanirim..degistirmeye karar verdim gibi..

nazm

Büyük imza.

west_55

nazm

arkadaşlar ankarqada karlıklcı halil var orası hesaplı kargoda yapıyor.
Büyük imza.