Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf4 - Sayfa 6

golf4

Başlatan AGO34, 13 Ekim 2012, 20:22:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AGO34

yaklaşık 1500

scarden

:saskin:çok para :D

furkanyldrm

Aracınız çok güzel, nazar değmesin. Çok güzel fotoğraflarını paylaşmayın biraz kirli halini falan da koyun :)   Aynalar gerçekten güzel olmuş , her şeyin bir bedeli var tabi.

AGO34

4 gün falan sürdü aynaları taktırmak

ne yalan söyliyim arabanın kirli hali hiç yok  beni tanıyanlar bilir  ;) ;D

scarden

Allah nazarlardan saklasın çok güzel araç iyi günlerde kullan ist nerdesin

AGO34

AGO34

kil+cila+ wax

AGO34

gültekin77

Güzel araç güzel kareler,maşaallah. :tamamdir
Yalnız jantlar tek aplikasyonlu orjinal bir jant olsa daha da güzel olurdu. :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

AGO34

çok tşk ederim
orjinal bbs baktım ama bulamadım

scarden

gültekin77

Bak sana orjinal bi jant buldum bile, :D
Eren kardeşimin aracındaki BBS RX'ler çok güzel jantlardır,Eren aracı satmayı düşünüyor galiba,jantları araçla satmazsa sen alabilirsin,tavsiye ederim,hafif, kaliteli ve güzel :tamamdir

scarden

Alıntı yapılan: gültekin77 - 19 Ekim 2012, 14:21:53
Bak sana orjinal bi jant buldum bile, :D
Eren kardeşimin aracındaki BBS RX'ler çok güzel jantlardır,Eren aracı satmayı düşünüyor galiba,jantları araçla satmazsa sen alabilirsin,tavsiye ederim,hafif, kaliteli ve güzel :tamamdir
Aynen öle bi niyetim var sciricco sevdası düştü gönlüme satma işine tam karar veririsem öncelik forumdaki arkadaşlarımın olacak eğer forum dışına giderse parçaları forumdaki arkadaşlarıma önericem alınan parçaları aracın fiyatından düşüpte satıcam yeterki bu emek boşa gitmesin burası çok şey kattı bana bende forum için elimden geleni yaparım

gültekin77

Alıntı yapılan: scarden - 19 Ekim 2012, 14:27:05
Aynen öle bi niyetim var sciricco sevdası düştü gönlüme satma işine tam karar veririsem öncelik forumdaki arkadaşlarımın olacak eğer forum dışına giderse parçaları forumdaki arkadaşlarıma önericem alınan parçaları aracın fiyatından düşüpte satıcam yeterki bu emek boşa gitmesin burası çok şey kattı bana bende forum için elimden geleni yaparım

:) :tamamdir