Satılık 18 italyan jant lastik takımı

Başlatan antalyaata, 15 Ekim 2012, 21:04:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

antalyaata

arkadaşlar elimde satıkık jant takımı var ilgilnen arkadaşlara duyrulur

MurdeR

fotoğraflarını görme imkanımız varmı hocam

antalyaata

evet var ama nasıl yüklenir bilmiyorum ki siteye

golfüçyüs

cevap kısmında alt tarafta "bilgisayarınızdan yüklemek istediğiniz resimleri seçin" yazısını görüceksin. orda dosyaları seç e tıklayıp yüklemek istediğin resimleri seçip yükle diyeceksin

antalyaata

yüklüyor fakat sonra hiçbir resim yüklenmedi diyor :S

golfüçyüs

Alıntı yapılan: antalyaata - 15 Ekim 2012, 23:07:09
yüklüyor fakat sonra hiçbir resim yüklenmedi diyor :S

bana mail at istersen bide ben deniyim [email protected]

antalyaata

golfüçyüs

denedim ama olmadı resim yükleme servisinde sorun var heralde

antalyaata

yarın tekara denerim öyleyse sence nasıl jantlar ben çok beğenerek aldım ama şimdi satmak zorundayım çok aradım jantı çin malı değil orjinal italyan miglia marka

golfüçyüs

Alıntı yapılan: antalyaata - 15 Ekim 2012, 23:29:13
yarın tekara denerim öyleyse sence nasıl jantlar ben çok beğenerek aldım ama şimdi satmak zorundayım çok aradım jantı çin malı değil orjinal italyan miglia marka

bence çok orjinal gözüküyolar, şahinlerin bile bbs taktığı bi dönemde golf için biçilmiş kaftan. keşke satmak zorunda kalmasaydın

antalyaata

malum arabaya tek kullanmıyorum babamda kullanıyo ve orjinal binme taraftarı bende okul şehir dışına çıkıyorum araç babamda kalıcak uzun süre o yüzden söktüm inşallah hevesli olan bi arkadaşa nasip olur

golfüçyüs

Alıntı yapılan: antalyaata - 15 Ekim 2012, 23:36:38
malum arabaya tek kullanmıyorum babamda kullanıyo ve orjinal binme taraftarı bende okul şehir dışına çıkıyorum araç babamda kalıcak uzun süre o yüzden söktüm inşallah hevesli olan bi arkadaşa nasip olur

hayırlısı o zaman, öğrencilik bitince kendi arabalarımıza takarız :D

MurdeR

valla bende orjinal jantlar var öğrencilik başladı fiyat olarak ne düşünüyorsunuz arabaya benden başka binende yok fiyat olarak şuan uygun olursa alabilirim:)

yakalı