alınık polo 6n arıyoruz

Başlatan ilker mk2, 14 Ekim 2012, 19:11:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilker mk2

başlıktada belirttiğim gibi cok yakın bi arkadaşıma polo 6n arıyoruz dosta gelcek bi arac varsa cevrenizde haberlerinizi bekliyoruz

STAK67

forumdan selim abinin arabası var. tek kapı arıyorsanız eğer. gayet düzgün bi araç

mk1afu56

ilker iyi yakıyor haberin olsun bu 6n ler bndeki 40 kurus yakıyodu 2010 da.

ilker mk2

aynen ümit abi yakıt konusunda gayet bonkör olduğunu biliyorum :) benim sevdiğim bi arkadasım arıyo bende dedim cok yakar die ama bakalım artık

ilker mk2

hasan abi araç hakkında biraz bilgi versene yabancı değil arac bizim sayılır bize gelir mi km model falan kaç cocuğa gösteriyim kafasına yatarsa ulaşırım sana

STAK67

Alıntı yapılan: ilker mk2 - 17 Ekim 2012, 02:35:19
hasan abi araç hakkında biraz bilgi versene yabancı değil arac bizim sayılır bize gelir mi km model falan kaç cocuğa gösteriyim kafasına yatarsa ulaşırım sana

http://www.vwtr.net/forum/satilik/satilik-tek-kapi-16-polo-uygun-firsat-t33004.0.html

ilker konusu yukarda. selim abi motorunu komple yaptırdı arabanın ve yaptırırkende herşeyi orijinal aldı. çok para harcadı ve şuanki fiyatı gayet uygun. sen yinede bi ara konuş araba güzel neyi var neyi sahibi bizden iyi bilir neticede. biz sadece buluşmalarda görüyoruz :)

alper19

mtotr sifir sanzuman sifir hepsi orjinal parcalar kullanilarak toplandi  :tamamdir