Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Polo 1.6 8V '97 Model Fırtına Gri -kırmızıyada siyah bbs - Sayfa 17

VW Polo 1.6 8V '97 Model Fırtına Gri -kırmızıyada siyah bbs

Başlatan seloffm, 22 Mayıs 2011, 16:38:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

Alıntı yapılan: seloffm - 14 Ağustos 2012, 08:38:54
OK anladım o zaman bi gün hafta sonu yaparız :)... Jantlar gitti beyaz bir Polo ya ve çok yaışdı..

burakta arıyo abi :) sen satınca millet istemeye başladı :D

seloffm

Burak siyahları istiyor  ama  :D onları daha vermem ama satıcak olursamda fiyat çok farklı olur  :p
Mein Polo NAZ machen....:)

seloffm

seloffm

06kzn39

sattın mı jantları selim güzel durmuş ölüye taksan diriltir bbs

seloffm

satlık dostum hala... kaynımın aracına taktık denemelik... eyvallah... benimde çok hoşuma gidiyor. yurtdışına gideceğimden herşey satılık...

06kzn39

geri gelmiyecekmisin selim almanyamı selim ailede kaç polo var alper sattı 2mi kaldı

seloffm

Bakıcaz artık belli değil tam.. Alper sattı kendininkini...bu da kaynımınki tek nokta enjeksyonlu.. çok ekonomik.. gazdayken hiç benzin harcamıyor.... başka da polo yok :) birtane 16V şart artık ama :)

cengo26

Alıntı yapılan: seloffm - 15 Ekim 2012, 09:55:37
Bakıcaz artık belli değil tam.. Alper sattı kendininkini...bu da kaynımınki tek nokta enjeksyonlu.. çok ekonomik.. gazdayken hiç benzin harcamıyor.... başka da polo yok :) birtane 16V şart artık ama :)
allah yardımcın olsun allah gönlüne göre versin.evet 16v cok farklı  :tamamdir :tamamdir :tamamdir

seloffm

Kaynım sayesinde (sahibinden değil !!) sattım :) hepinizi öptüm yeni bir VW ile görüşmek üzere  :'(

06kzn39