Jetta Mk2 Wolfsburg Edition US Spec resimler son sayfada..

Başlatan lostys, 09 Temmuz 2012, 08:44:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

panik

Ulen ne ballı adamsın ha çiçek gibi araba  sevgi

eşşek sülalesini kazığa bağlayıp bunu döveceksin abi T3 diyor hala

benden de +1

sarı sarı adlı güzide eseri de şarkı olarak armağan ediyorum. param olsaydı almıştım anahtarını. >:D

Mk1GTI

Alıntı yapılan: nizam - 13 Ekim 2012, 23:06:43
eşşek sülalesini kazığa bağlayıp bunu döveceksin abi T3 diyor hala

Ya sorma nizam azını burnunu kırdırtacak  :t
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

TEYOLOGY

sahibi olmayı istediğim çok araç var. çoğu da fiyat noktasında uçuk şeyler değil. max 25000 lira dolaylarında araçlar. demem o ki İlker'in aklındaki düşüncesini anlıyorum. satmak istemesi, T3 istemesi aracından daha iyi olduğundan dolayı değildir belki. ya da belki de daha iyi olduğunu düşünüyordur. o tamamen kendi bakış açısı. zevkler ve renkler.  :tamamdir
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

nizam

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 14 Ekim 2012, 15:09:10
sahibi olmayı istediğim çok araç var. çoğu da fiyat noktasında uçuk şeyler değil. max 25000 lira dolaylarında araçlar. demem o ki İlker'in aklındaki düşüncesini anlıyorum. satmak istemesi, T3 istemesi aracından daha iyi olduğundan dolayı değildir belki. ya da belki de daha iyi olduğunu düşünüyordur. o tamamen kendi bakış açısı. zevkler ve renkler.  :tamamdir

bu durumda tartısılır abi :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

lostys

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 14 Ekim 2012, 15:09:10
tolga abi durumu özetlemiş :)

panik

facebooktan gördüm bebe de gelmiş ilker, allah analı babalı büyütsün, nazarlardan korusun, mutlu huzurlu büyüsün buraya da yazayım dedim ;D ;D

kımıldama biraz birkaç ay sonra ben alırım cettayı belk ;) ;)

lostys

Alıntı yapılan: panik - 14 Ekim 2012, 23:10:15

facebooktan gördüm bebe de gelmiş ilker, allah analı babalı büyütsün, nazarlardan korusun, mutlu huzurlu büyüsün buraya da yazayım dedim ;D ;D

kımıldama biraz birkaç ay sonra ben alırım cettayı belk ;) ;)
kanka Allah razı olsun. eyvallah. ya şu an için almak istediğini söyleyen kişi vazgeçtiği için satmaktan vaz geçtim gibi, zira acil olduğu için 9 a kadar düşürmüştüm, dha a da düşüremem. o yüzden vazgeçtim gibi.

ha şu durum sırf sarı renkli olmasından kaynaklanıyor, o yüzden yarın ilk iş boyacıyla anlaşıp şu amk renginden kurtulmak olacak.

panik

kendi renginde çok daha içine sineceğinden eminim, orijinal iyidir ;)

suskun

Alıntı yapılan: panik - 14 Ekim 2012, 23:26:08
kendi renginde çok daha içine sineceğinden eminim, orijinal iyidir ;)
+1
bebekde hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün ilkerim  :tamamdir
H.G WORKS

lostys

Alıntı yapılan: suskun81 - 14 Ekim 2012, 23:27:26
+1
bebekde hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün ilkerim  :tamamdir
teşekkür ederim abi. cümlemizin.

TEYOLOGY

bu başlık sayesinde haberim oldu İlker. Allah analı babalı büyütsün. Allah torun sevmeyi de nasip etsin sizlere hayırlısıyla.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

06jetta06

Hayırlı olsun abi,ALLAH analı babalı büyütsün İNŞAALLAH.  :)

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

gültekin77

İlker'im gözün aydın olsun kardeşim baba olmak güzel bi duygu, :)
Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.