mk 2 mk 3 bazı satlık parcalar

Başlatan yunus38, 21 Ağustos 2012, 13:53:39

« önceki - sonraki »

yunus38

mk3 1.9TD GTD

ustam

yunus38

mk3 1.9TD GTD

yunus38

mk3 1.9TD GTD

yunus38

mk3 1.9TD GTD

assassin_gck

chemisamet

mk3 sol on  kapıdakı plastıgını fıyatı nedır?

yunus38

mk3 1.9TD GTD

yunus38

mk3 1.9TD GTD

yunus38

mk3 1.9TD GTD

G60

Yok her mesajı silen admin nerede bilmemne, böyle birşeyler söyleyince nasıl duygular hissediyorsunuz merak ediyorum. İlanın kurallara uyup uymadığını geçiyorum da, bazen düşünüyorum niye internete girip vakit geçirip rahatlamak yerine strese giriyorsunuz arkadaşlar. Art niyeti bırakın rahatlayın biraz sadece. Neyi dert ediyorsunuz bu kadar...

Yunus38 fiyatları yazarsan iyi olur. Ayrıca "s a t l ı k" değil, "s a t ı l ı k" dır.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

emresener

Alıntı yapılan: G60 - 14 Ekim 2012, 14:43:18
Yok her mesajı silen admin nerede bilmemne, böyle birşeyler söyleyince nasıl duygular hissediyorsunuz merak ediyorum. İlanın kurallara uyup uymadığını geçiyorum da, bazen düşünüyorum niye internete girip vakit geçirip rahatlamak yerine strese giriyorsunuz arkadaşlar. Art niyeti bırakın rahatlayın biraz sadece. Neyi dert ediyorsunuz bu kadar...

Yunus38 fiyatları yazarsan iyi olur. Ayrıca "s a t l ı k" değil, "s a t ı l ı k" dır.

ilanın kurallara uyup uymadığını geçiyorsunda bir üye size laf edince mi alınıpta konuyu düzenliyorsunuz ???

İlanının kurallara uyup uymadığını geçiyorum dersen burası dingonun ahırına dönmüş demektir. Her yenı gelen satılık ilanı açar. Uye sattılık ilanı acar hiç bişey yazmaz.

Yönetimde iseniz  sizin biraz strese girmeniz gerekir ;) Bir Düzen oturtmanız gerekir. tamam herkesin sitesi imiş gibi hava yaratmışsınız çok güzel ama biraz da duzen lazım ;)
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

PassatMk2m