MK1 Dizeller Ölümüne Kankalar...

Başlatan djtiko, 08 Ocak 2008, 11:22:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djtiko

OLD SCHOOL  MK2 ....

djtiko

Teskomuzu kuruyoruz kankamla..ufaktan bi yapalım dedik...

işte bitti....

DAHA SONRA DA ARACIMIN ÜZERİNDEKİ ESKİMİŞ FİLMLERİ ÇIKARDIM...

LOGO İPTALİ..

şimdilik bu kadar yapabildik yavaş yavaş gelişeceğiz...

OLD SCHOOL  MK2 ....

corrado_g60

araban derlı toplu duruyor..
zamanla bıraz daha emek harcayarak cok daha ıyı hale gelır.
kıymetını bıl ;)

djtiko

elimden geldigince bşiler yapmaya calısıyorum...bende golf hayranıyım...bakalım neler yapabilicez arabamıza görücez hep beraber..yorumlarınızı bekliyorum neler yapabiliriz bu canavarlara....
OLD SCHOOL  MK2 ....

corrado_g60

neler yapabılecegını sıtedekı arkadasların restore ettıklerınden bakarak görebılırsın..
cok faydalı olcaktır oradakı bılgıelr sana ;)

Ouzoo

oo xplod ları döşemissin hayırlı olsun :) anfi benimkinin aynısı sanırım xm sd 41 x miydi ne 4 kanal.. yalnız hepsinden öte dikkatimi çeken arka hoperlörlerin olduğu bakalit olsun, torpido, kapı pandizotları flm yepyeni görünüyor :) kazasız belasız keyifli sürüşler.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

djtiko

onlardanda tüyolar alıyorum zaten...yavaş yavaş gücümüzün yettigince bişiler yapıcaz ...
OLD SCHOOL  MK2 ....

djtiko

Alıntı yapılan: suggestion - 08 Ocak 2008, 12:19:53
oo xplod ları döşemissin hayırlı olsun :) anfi benimkinin aynısı sanırım xm sd 41 x miydi ne 4 kanal.. yalnız hepsinden öte dikkatimi çeken arka hoperlörlerin olduğu bakalit olsun, torpido, kapı pandizotları flm yepyeni görünüyor :) kazasız belasız keyifli sürüşler.

Elimizde o vardı onu yapabildik..aslında ben fazla anlamam tesisat yyapma işlerinden ama kankama yardım ettim yaptık.. 1000 lik xpod subwoofer 500 w 4 çıkış anfi var..ama anfiden emin deiglim  ;D filmler de arabayı aldıgım adam cekmişti uzun zaman olmus cekeli  o yüzden biraz yıpranmıstı ve camın üzerinde nokta nokta şeyler vardı o yüzden cıkardım..
OLD SCHOOL  MK2 ....

ramcho®

araçlar güzel arkadaki orjinal olmayan yazıları çikartin bence aracın ruhuna uymuyor de  o çikardiğiniz tamponları takın görüntü hiç iyi gözükmüyor.serçelerin krom tamponları bulunmayınca söküyolar dı tamponlarını...

djtiko

dogru diyorsun aslında abicim ama zevk meselesi bi yanda..kankam öyle begeniyo ama tamponları kırdı zamanında ondan sonra da takmam dedi şimdi tekrar tampon takıcam diyor...
OLD SCHOOL  MK2 ....

golf-line2

kazasız belasız cok şirin duruyorlar :sevgi:

nizam

camların filmlerin söken arkadasın adı fatih değil mi tokatköyünde oturuyor..?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

MK1Golferhan

ewt nizam tanıyomusun yoksa ben de ona bu gün seni söyledim hee  ;D