Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
merkezi kilit pompasımı arzalı başka bı sorun mu var - Sayfa 2

merkezi kilit pompasımı arzalı başka bı sorun mu var

Başlatan gurkanpeker, 27 Eylül 2012, 12:08:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polokolo

merkezi kilit motorunu aç.
içerisinde röle göreceksin ince zımpara ile rölenin açılıp kapanan metal kısımlarının birbirine değen yerlerini zımparala büyük bir ihtimalle soun çözülür

gurkanpeker

Alıntı yapılan: polokolo - 29 Eylül 2012, 18:25:04
içerisinde röle göreceksin ince zımpara ile rölenin açılıp kapanan metal kısımlarının birbirine değen yerlerini zımparala büyük bir ihtimalle soun çözülür
ok hocam yarın bi deneyim bakalım tşkler bilgi için

gurkanpeker

Alıntı yapılan: polokolo - 29 Eylül 2012, 18:25:04
hocam dediğiniz gibi yaptım duzeldi çok tşkler :)

polokolo

ne demek kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu

gurkanpeker

valla cok yardımcı oldun yenisini alcaktım yoksa bu yoklukta para cepte kaldı :) tekrar cok sağol

polokolo

benim arabanın da 60-70 ile giderken sanki sağ taraftan bir uğultu geliyor şimdilik böyle idare edeceğim.

west_55

Alıntı yapılan: polokolo - 09 Ekim 2012, 21:28:48
benim arabanın da 60-70 ile giderken sanki sağ taraftan bir uğultu geliyor şimdilik böyle idare edeceğim.

Usta bu arızanın merkezi kilit pompasıyla ne alakası var? Sizin muhtemelen bilya dağılmış yada dağılmak üzeredir.

polokolo

mer. ki. mot. alakası yok biliyorum da neden olduğunu bilmiyordum.  desene sanayi yolu gözüktü