YAKIŞIKLI.. Golf Mk1 GTI.. PROJE

Başlatan mami6848, 19 Aralık 2009, 10:01:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

Gösteriyon  ama vermiyon.  :D :D :D  Mikemmel

Maşallah
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Hayat

Doğacak bebeği beklemek kadar heyecan verici..ALLAH KEM GÖZLERDEN SAKINDIRSIN...MAAŞALLAH

mami6848

Alıntı yapılan: STAK67 - 26 Eylül 2012, 10:51:26
is elektrikciye kadar gittiyse sona yaklastin demektir :) kolay geelsin kardesim kazasiz belasiz binersin insallah
Aynen öyle kardeşim az kaldı :)

mami6848

Alıntı yapılan: htmetin - 26 Eylül 2012, 11:13:31
Gösteriyon  ama vermiyon.  :D :D :D  Mikemmel

Maşallah
Biraz öyle oldu ama bukadarı yeter canlısını görmek daha güzel olur :)

mami6848

Alıntı yapılan: Hayat - 26 Eylül 2012, 11:18:34
Doğacak bebeği beklemek kadar heyecan verici..ALLAH KEM GÖZLERDEN SAKINDIRSIN...MAAŞALLAH
Biraz öyle valla hayırlısı ile bitsin çok işim var daha allah nazarlardan korusun teşekkürler..

xcape06

muhammet senin iş bitmiş bile allah kaza bela vermesin hayırlı ve mutlu günlerde binmeyi nasip etsin kardeşim

ArudA

sona yaklaşmışsın mami allah kazadan beladan saklasın

elektriği kenanmı topluyo
DRİLL

oldboy

Son fotoları henüz gördüm. Sabır ve emeğinin karşılığı için çok az kalmış. Son bir gayret.Ve kesinlikle Maşallah :tamamdir

mk1afu56

old boy artık pıyasaya cıksan dıyorum. yakısıklının fotolarını beklıyourzz...

GolfMk1Cabrio

Kankiii bu ne güzellik kraliçe sankiii  >:D Maşallah Allah2ım kem gözlerden korusun gözü olanın gözü eline düşsün İnşallah  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

oldboy

Alıntı yapılan: mk1afu56 - 29 Eylül 2012, 18:09:23
old boy artık pıyasaya cıksan dıyorum. yakısıklının fotolarını beklıyourzz...
Ümit burası Mami' nin yeri meşgul etmeyelim ama en son Erşan' ın sözünü dinleyip Kadir Ustama arka yaylardan bir bakla kestirdiğimi söyleyeyim dedim. Arabanın o eski traktör görüntüsünden eser yok, tam istediğim kıvama geldi. 3 cm. kadar düştüğünü tahmin ediyorum. Şimdi araba ok gibi oldu, kendini gösterdi ve bu halinden kesinlikle çok memnunum. Gündüz çekilmiş foto da koyacağım çok yakında.

mami6848

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 29 Eylül 2012, 19:26:35
Kankiii bu ne güzellik kraliçe sankiii  >:D Maşallah Allah2ım kem gözlerden korusun gözü olanın gözü eline düşsün İnşallah  :D
Kanki ne krliçesi yaa YAKIŞIKLI diyorum olsa olsa Kral olur benim aslanım  >:D Yeni fotolar çok yakında elektirik işleri bitti mekanik anlmada son bir kaç ayar ve motora ilk maşı vericez ki ordan döşemeye inşlh..  :melek:

gültekin77

MAŞAALLAH,
Nazarsız ve kazasız.  :sevgi:
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

GolfMk1Cabrio

The KİNG  :halazn: Maşallah tekrardan marş videosu bekliyoruz  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???