Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 294

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: vp703 - 24 Eylül 2012, 17:50:26
araç benim ister 20 milyar isterim ister 50 :D atar gider çatar patar :D ey allahım harbi diceksin buna oo ben tam serce hastasıyım araban cok iyi gel benim arabayla takas edelim 2 gün arar seni hiç durmadan
Bu adam bu kadar fiyat çekiyosa kimse kusura bakmasın ama ben arabamı 55'den aşagı vermiyorum  ;D ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

vp703

yau sen uyma bunlara :D millet kafayı yemiş :D
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

gipsykings

Şu ülkede ne mallar var arkadaş.İnsan arabasını sever,onunla arasında bir bağ olur,bunu anlarım.Ama bu kadarı fazla.Resmen dalga geçiyor insanlarla..

Sinancetintas

Alıntı yapılan: gipsykings - 24 Eylül 2012, 20:17:22
Şu ülkede ne mallar var arkadaş.İnsan arabasını sever,onunla arasında bir bağ olur,bunu anlarım.Ama bu kadarı fazla.Resmen dalga geçiyor insanlarla..
+11
Das Auto..

Sinancetintas

Das Auto..

lostys

Mk1GTI

Alıntı yapılan: furkanyldrm - 24 Eylül 2012, 23:06:28
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama gördüğüm en küçük(!) pick-up  :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-luxcar-ford-f-650-super-truck-97548912/detay

Bu aracı üretenede modlayanada bide buna ruhsat verenede .......................... :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

furkanyldrm

İşin ilginç olan tarafı, bu araç hususi otomobil diye geçiyor B sınıfı ehliyeti olan kullanabiliyor :)

Sinancetintas

Bu araç BG sokaklarında 2 - 3 günde bir geziyor Burada bi enerji içeçegi markasının reklam araçı.. ;) süper bişey.. ;) çıkarttıgı sese aşıgım ben.. ;)
Das Auto..

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"