Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı - Sayfa 58

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oktaygedikli

güncel satılıklar mk1 + karavan + motorsiklet

vw_golf_mk2

maşallah abi hepsi çok güzel oldu  :) haftaya trabzona geliyorum kayıta 4 sene ordayız inş  :)
Cesaretin yoksa; Seyret ;)

asc61

Usta aynı yerde yaşıyoruz görüşmek nasip olmadı yolda izde görüyorum yavruyu bir buluşma yapıp kaynaşmak lazım

oktaygedikli

Alıntı yapılan: vw_golf_mk2 - 28 Ağustos 2012, 21:36:26
maşallah abi hepsi çok güzel oldu  :) haftaya trabzona geliyorum kayıta 4 sene ordayız inş  :)

Gel kardeşim hayırlısı inş. görüşmek nasipde olur.

oktaygedikli

Alıntı yapılan: asc61 - 05 Eylül 2012, 00:27:43
Usta aynı yerde yaşıyoruz görüşmek nasip olmadı yolda izde görüyorum yavruyu bir buluşma yapıp kaynaşmak lazım

İnan benimde aklımdan çok geçti heryerde toplantı oluyor bi trb de yok ama bilmiyorum kaç arkadaşımız var burda üye olarak ama bir buluşma olursa ilk orda olacaklardan biride benim her türlü desteğede açığım.

oktaygedikli

BU geçe tura çıkıom golf MK1 ile 3 arkadaşım aklımızın estiği her ile uğrucam fotoları günü birlik olmasada bol bol paylaşıcam sizinle :) görüşmek üzere  :saygılar

MetinTekin

35_AG_8308 96' 2Kapı Mavi_Şimşek PoLo

chemisamet

nerdesınız hocam hıc haber etmıyon ayıp oluyo bak beklıyoruz ıst te

oktaygedikli

Alıntı yapılan: chemisamet - 11 Eylül 2012, 15:51:38
nerdesınız hocam hıc haber etmıyon ayıp oluyo bak beklıyoruz ıst te

Kardeşim haber edicek bir durum olmadı çünki çok hızlı yaşadık :) 12 günlük bir tur oldu - SİNOP - AMASRA - İSTANBUL - ÇANAKKALE - İZMİR - AYDIN  - ANTALYA - MANAVGAT SİDE - KONYA - NEVŞEHİR ÜRGÜP - KAYSERİ SİVAS ŞEREFLİKOÇHİSAR GİRESUN ÜZERİ  TRABZON dönüş oldu.  TOPLAMDA 4.783 KM yol yaptık

Han

Beni 2ye katlamışsın turda :D ama istanbula geliyonda aramıyorsun  :bekleriz:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

chemisamet

Alıntı yapılan: oktaygedikli - 18 Eylül 2012, 14:45:26
Kardeşim haber edicek bir durum olmadı çünki çok hızlı yaşadık :) 12 günlük bir tur oldu - SİNOP - AMASRA - İSTANBUL - ÇANAKKALE - İZMİR - AYDIN  - ANTALYA - MANAVGAT SİDE - KONYA - NEVŞEHİR ÜRGÜP - KAYSERİ SİVAS ŞEREFLİKOÇHİSAR GİRESUN ÜZERİ  TRABZON dönüş oldu.  TOPLAMDA 4.783 KM yol yaptık
olmadı kı hocam  :bekleriz:

oktaygedikli

Alıntı yapılan: Han - 18 Eylül 2012, 15:37:59
Beni 2ye katlamışsın turda :D ama istanbula geliyonda aramıyorsun  :bekleriz:

Kanka inan hızlı yaşadık kimseyi arama gibi bir durum olmadı kusura bakma  :(