Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1.9 TDI 110 ps yakıt değerim

1.9 TDI 110 ps yakıt değerim

Başlatan inundatio, 16 Eylül 2012, 12:27:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

inundatio

120 - 140 km hız ile yakıt değerim nasıl. Ankara - bartın arası.

ilkerk_58

aracın hızına göre gayet normal :tamamdir ,bende aynı bu değeri görmüştüm.kazasız belasız sürüşler inş..

inundatio

Alıntı yapılan: ilkerk_58 - 18 Eylül 2012, 09:58:00
aracın hızına göre gayet normal :tamamdir ,bende aynı bu değeri görmüştüm.kazasız belasız sürüşler inş..

tsk ederim arkadasim ..ins. senin içinde ayni dileklerimi sunarim.

metinmb407

Bu programın adı nedir acaba :) Symbian ya da Android için midir? Hoşuma gitti de.

inundatio

Alıntı yapılan: metinmb407 - 18 Eylül 2012, 11:53:34
Bu programın adı nedir acaba :) Symbian ya da Android için midir? Hoşuma gitti de.

Android metin bey.. Oto Yakıt Hesaplama programın adı ..

Bu arada hocam c c taktırasım var fiyat olarak 350 gibi bir rakam verdiler sizce nasıl ..???  Bunu özel servis verdi.. Yetkili serviste cc kolu 180 tl . montaj için onlara sorduğumda önce aracı getireceksiniz inceleyeceğiz vs vs dediler yaklaşık 1 ay kadar sürer dediler :) fiyat ta onsan sonra belli olucak :)

Birde bu değerler nasıl metin bey.. CC taktırsam daha da düşermi sizce ?? .

metinmb407

Alıntı yapılan: inundatio - 18 Eylül 2012, 12:16:58
Android metin bey.. Oto Yakıt Hesaplama programın adı ..

Bu arada hocam c c taktırasım var fiyat olarak 350 gibi bir rakam verdiler sizce nasıl ..???  Bunu özel servis verdi.. Yetkili serviste cc kolu 180 tl . montaj için onlara sorduğumda önce aracı getireceksiniz inceleyeceğiz vs vs dediler yaklaşık 1 ay kadar sürer dediler :) fiyat ta onsan sonra belli olucak :)

Birde bu değerler nasıl metin bey.. CC taktırsam daha da düşermi sizce ?? .

Değerler güzel CC konforuna alışınca en kısa mesafede bile kullanırsınız. 350 ben kendim taktığım için bana göre fazla :D İnceleyecek birşey yok takılıyor. Kendim 5.5 ortalama yaptığım yolu CC de 5 litre yaptım karar sizin :) Edirne de olsanız CC konusunda yardımcı olurdum.

ilkerk_58

katılıyorum,benim araçta c.c fabrika çıkışı var.30km hıza ulaştığımdan itibaren sabitleyebiliyorum.yakıt tüketimine faydasını görürsünüz,rahatlığını söylemiyorum bile..

61TS061

Alıntı yapılan: inundatio - 16 Eylül 2012, 12:27:56
120 - 140 km hız ile yakıt değerim nasıl. Ankara - bartın arası.

hangi firmanın yakıtıydı kullandığınız?
VW BORA 2000 1.9 TDİ COMFORTLİNE

inundatio