Ankara - Antalya yol tarifi

Started by selimbzrc, 16 September 2012, 19:42:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

selimbzrc

selamlar daha öncede konu açmışdım Erzincan - Ankara -Antalya tekrar Erzincan uzun yapacagım demiştim şimdi Ankaradayım ve Antalyaya yola çıkmak üzereyim Ankara Antalya yol tarifi alabilirmiyim? :$ nere üzerinden nasıl gideyim bu yolu ilk kez gidecemde :$
Alınık araba var mı? :) Golf 4 olur 6 olur polo olur...

mustklc

antalyanın nneresine gideceğine göre değişir.
ankara-afyon üzerinden gidersen direkt antalya merkeze varırsın.
konya seydişehir üzerinden gidersen alanyaya varırsın.
Araba binmek içindir..

selimbzrc

Afyon üzerinden geldim teşekkürler. Bu arada yollar çok güzeldi takdir ettim :)

rene

Bende sakaryadan antalya kemer e gidecem tecrübeli arkadaşlar güzel temiz yollardan bir tevsiyede bulunurlarsa güzergah hakkında çok sevinirim.

selimbzrc

valla ben Ankara Polatlı Sivrihisar Afyon Bucak Burdur üzerinden geldim ve maşallah böyle güzel yol görmedim arabamın tadını çıkardım zevkine vardım çok tatlı virajlar var :D bayıldım

mustklc

Quote from: rene on 17 September 2012, 16:08:55
Bende sakaryadan antalya kemer e gidecem tecrübeli arkadaşlar güzel temiz yollardan bir tevsiyede bulunurlarsa güzergah hakkında çok sevinirim.

sakarya-bilecik-kütahya-afyon-burdur en kısa yol gözüküyor ama bilecik yolundan hiç gitmedim. bir ara çalışma var diyorlardı şimdiye bitmiştir.

diğer taraftan otoban-ankara-afyon olur ki yol çok uzar.

ya da bursa-balıkesir-izmir- aydın-muğla yapacaksın ki bence 18-20 saat sürer. ama deniz kenarından keyfini çıkarırsın
Araba binmek içindir..

cengizhan_mk3

yılda en aşağı 50 kere gitmiş gelmiş biri olarak kütahya afyon burdur bucak antalya kop gel kardeşim valla yanlışlıkla ankara filan yapayım dersen çorumdan çıkarsın ona göre  ;D ;D ;D ;D ;D