Golgf 4'den Sonra Ne Alınır.

Başlatan acarkan, 09 Eylül 2012, 10:20:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sinancetintas

Alıntı yapılan: küçükkaranlık - 14 Eylül 2012, 09:40:23
Arkadaşlar hepiniz iyi hoş söylüyorsunuz ama ben bugüne kadar golf 4 den daha karizmatik,  8) daha yakışılkı, daha güçlü çizgileri olan,  :bekleriz: daha erkeksi, daha şirin,  :tavazn: daha sert bir araba görmedim (BU BENİM ŞAHSİ FİKRİM) o yüzden ben olsam aracımda bir arıza, kaza bela olmadıkça golfümü satmam ve Rabbimde sattırmasın inşaallah.

yani kısaca (BANA GÖRE) golfden sonra adam gibi binilecek araba yok arkadaşlar.  :tamamdir  >:D
Aynen öyle.. Amin inşallah..
Das Auto..

SeyitE

Alıntı yapılan: küçükkaranlık - 14 Eylül 2012, 09:40:23
Arkadaşlar hepiniz iyi hoş söylüyorsunuz ama ben bugüne kadar golf 4 den daha karizmatik,  8) daha yakışılkı, daha güçlü çizgileri olan,  :bekleriz: daha erkeksi, daha şirin,  :tavazn: daha sert bir araba görmedim (BU BENİM ŞAHSİ FİKRİM) o yüzden ben olsam aracımda bir arıza, kaza bela olmadıkça golfümü satmam ve Rabbimde sattırmasın inşaallah.

yani kısaca (BANA GÖRE) golfden sonra adam gibi binilecek araba yok arkadaşlar.  :tamamdir  >:D

Yapmayın bu kadar abartmayın. Kendi segmentinde iyi araç ancak bu kadar geniş çaplı değil millet boşuna mı o kadar para veriyorlar Mercedeslere, Audilere ve BMWlere.

küçükkaranlık

Alıntı yapılan: SeyitE - 14 Eylül 2012, 16:39:39
Yapmayın bu kadar abartmayın. Kendi segmentinde iyi araç ancak bu kadar geniş çaplı değil millet boşuna mı o kadar para veriyorlar Mercedeslere, Audilere ve BMWlere.

ben sadece kendi fikrimi söylemiştim ve orada da belirttim.

ama birde şu tarafından bakalım işe
2001 model araçta bulunan özellikler şimdi 2011 - 2012 model araçlarda var. maşaallah bütün özellikleri bu 2001 lere toplamışlar hepsi bu yaştaki araçta mevcut. birde bu yönden düşünelim bu konuyu...

yakalı

aslında abartılan bi durum yok.golf hastalık ama gerçekten çok artısı da var.en basidinden farları bile bi bakış atıyor.zengin olsan bu arabaya binmeyebilirsin doğal olarak ama sana bana bu araba değil kocaman bi tosun  :)

Sinancetintas

Valla çoook paramda olsa bu araçımı elimde tutarım bana degişik bi haz veriyor.. Bilmiyorum kim ne düşünürse düşünsün o benim için farklı.. Ben araçımda 10-15gün ayrı kalınca bileilk bindigimde özlem gideriyorum.. Kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün.. Ben bu araç porshe gibi hızlı giddiyor F1 araçı gibi yol tutuyor demiyorum ama Benim için öyle oluyor..
Das Auto..

emirdede

Vaktim oldukça diğer markaların forumlarına da gözatıyorum,adamlar Accent Era larını bile öyle bir anlatıyorlar ki gidip almak geliyor içinizden...Bundan dolayıdır ki bu tartışmalarda genellikle pek bir sonuca varılmıyor  :D İşin özü herkesin arabası kendine güzel,bu araba GOLF IV olunca dahada bir güzel...

gökhanpolizei

Alıntı yapılan: emirdede - 14 Eylül 2012, 18:47:34
Vaktim oldukça diğer markaların forumlarına da gözatıyorum,adamlar Accent Era larını bile öyle bir anlatıyorlar ki gidip almak geliyor içinizden...Bundan dolayıdır ki bu tartışmalarda genellikle pek bir sonuca varılmıyor  :D İşin özü herkesin arabası kendine güzel,bu araba GOLF IV olunca dahada bir güzel...
:tamamdir

rene

:))) aynen ya dh ye falan takiliyorum adamlar hyundaiye kia ya biniyo ama mercedese bindiklerini saniyolar vw alamayan dusman oluyo golf konusunda vw ciden cok baska arabaya binenler kotulemek icin yaziyo falan cildirdim en sonunda bi yazi yazdim beyin fukaralarina sonra banlamislarv bilmem kac gun cokta fifi :)

emre069

aynen diğer arkadaşların dediğine katılıyorum bir sorun çıkmadığı muddetce satmam aracımı.ama satarsamda alacağım araç budur tabi Türkiyede bundan varsa :D      http://www.youtube.com/watch?v=mjgaxdl-z-g&feature=fvwrel

Sinancetintas

Das Auto..

uygaraga

brave

profilimdeki kırmızı golf ü 2007 de almıştım 18.300 e aracım 2011 de pert oldu :( oyle üzüldüm ki araca 23 veriyorlardı sora 2011 de yani geçen yaz beyaz golf aldım 2 side comf. şuan inan bende aynı şeyi düşünüyorum satsam ne alırım diye ama bu araca 5 yıldır biniyorum zerre kadar soğumadım araçtan ne yapcaz bilmiyorum verdiğim paralar helali hoş olsunn:))

MurdeR

avrupa laguna olabilir belki. eski kasa lagunası olan arkadaş çok benzetiyor bizim lagunadada bu böyleydi fln diye diyordu. bmw 1 serisinede bakabilirsin biraz oda golf 4 e benziyor biraz tasarım olarak

TuNCh

Golf IV Pacific [2003]