Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bora Mk4 1.9 TDİ 90 Ps BBS günceli "THOR" - Sayfa 39

Bora Mk4 1.9 TDİ 90 Ps BBS günceli "THOR"

Başlatan nizam, 26 Ekim 2011, 21:31:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DenQ

Alıntı yapılan: nizam - 04 Eylül 2012, 08:54:06
aynen gecen arabaya arkadasları bindirdim görüntü çok güzel oldu kış döneminde birşeyler olursa kısmet artık :)
Benim jantları getirirkende yere basıktı abi :)

nizam

Alıntı yapılan: DenQ - 04 Eylül 2012, 09:03:34
Benim jantları getirirkende yere basıktı abi :)

yay vs takarsam lojistik işi bitecek gibi duruyor :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

nizam

ARABA BUGÜN SATILMISTIR ALAN KİŞİYE HAYIRLI OLSUN

Yunus EMRE

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

brkdmr38

:o :o sigortasını yapacaktım ben neyse kısmet yeni arabaya bilgilerinizi bekliyoruz.Hayırlı olsun abi  ::) ::)
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

nizam

Alıntı yapılan: htmetin - 12 Eylül 2012, 14:19:21
Hayırdır? Birden bire böyle

zaten ilanı vardı hasan arabanın çok kişi geldi vs oldu vermedim 2 ay sonra allah nasip ederse çoçuğum olacak onun için likitide olayını aşmam lazımdı bakalım ne yapacaz yenisinin yerine :)

Yunus EMRE

nizam

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 12 Eylül 2012, 14:20:54
:o :o sigortasını yapacaktım ben neyse kısmet yeni arabaya bilgilerinizi bekliyoruz.Hayırlı olsun abi  ::) ::)

burak hızlı oldu biraz 11:30 adam geldi 12 : 30 da aldı arabayı kısmet gerisi için

Yunus EMRE

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

nizam

Yunus EMRE

Ouzoo

Amcasının yavru kartalı sağlıklı sıhhatli gelsin de artık bi ısırayım kıçını başını   :sevgi:
Tekrardan hayırlı olsun kardeşim. Öperim kelinden  :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

cnr_mk1

hayırlı olsun abi.artık bi mk2 bekleriz.yeğenimiz dünyaya mk2 ile acsın gözlerini :) hem kenarda likitide nde olur  :)

htmetin

Alıntı yapılan: nizam - 12 Eylül 2012, 14:37:54
zaten ilanı vardı hasan arabanın çok kişi geldi vs oldu vermedim 2 ay sonra allah nasip ederse çoçuğum olacak onun için likitide olayını aşmam lazımdı bakalım ne yapacaz yenisinin yerine :)

Yeni bebek kısmeti ile gelir sen merak etme.. Sağlıklı doğsun da gerisi teferruat.. Allah bahtını açık etsin şimdiden.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

OffLineR

Hayırlı olsun Nizam'ın.
Daha iyileri olur inşallah.
CH'leri ne yaptın  :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

nizam

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 12 Eylül 2012, 15:03:40
hayırlı olsun abi.artık bi mk2 bekleriz.yeğenimiz dünyaya mk2 ile acsın gözlerini :) hem kenarda likitide nde olur  :)

MK2 artık zor canerim olsa ama klima şart ve eski ile ugrasacak durum olmayacak artık yoksa ne arabalar var senin araban dahil :)

teşekkü ederim sağolasın

Yunus EMRE