1983 GLD fiyat

Başlatan savasgti, 30 Temmuz 2012, 17:59:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

savasgti

Bi arkadaşımda 1983 mk1 turbo dizel var araçta sunroof da var en son 6000tl ye bırakıyor arabanın kasası da çok güzel sizce bu müşteriye kaça satılır.

nizam

sunroof orj mi sonradan takma mı görmeden zor fiyat söylemek ama gtd için iyi fiyat
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

fatih1708

gtd ise ucuz olabilir bile.ben gecen ay 1.6 dizelimi 5700'e sattim zorlanmadan 2 hafta icinde sadece internete ilan vererek

savasgti

Sunroof orjinal evet araba da orjinal turbo Kapı döşemeleri filan gti ile aynı devir saati var muayene yeni. Sizce ne eder tam

savasgti

Arac 83 gld yazıyor arkada ama turbo dizel benim bildigim turbo dizel mk1 de sadece 83 te var.

STAK67

Mk1GTI

Bu araç değil sanırım o.. 35 plaka olması lazım.

En dirisi bile satılsın isteniyorsa 7000 max verirler oda çok uzun vadede ama çok acil dersen 5500-6000 dedimi kapış kapış gider..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

savasgti

evet 35 plakalı olan ama kaçırdık dün satılmış ben bu hafta karadeniz turundan yetişemeden gitti.  :'( bbs li olanda satılık 8400 istiyor sunroof yok.