Mk2 (port günceli)

Başlatan teyyomk2, 09 Haziran 2012, 14:39:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TanerErbay

boya güzel duruyor,

degisikliklerden bizzide haberdar edersen

gipsykings

Alıntı yapılan: teyyomk2 - 07 Ağustos 2012, 13:42:23
Aracıma far aldım gözü gönlü açıldı:) önceden çok karanlık duruyordu önü.

merhabalar.acaba aracınızın üzerinde ki jantlar nedir?tam benim aradığım teneke jantlar ama maalesef beş bijondan baska bulamadım..siz nerden buldunuz?

teyyomk2

Ankaradan birinden forumdaydı o arkadaş ben bu aralar başka jant düşünüyorum değiştirebilirim eğer isterseniz konuşabilirz.
Tayyar GürmaN

teyyomk2

Taner abicim paylaşıyorum o boyayı 10 gün önce paylaştım kimse bakmıyınca sayfa arkalara düşmüştür. yoksa yaptıklarımı günü gününe koyuyorum  :)
Tayyar GürmaN

gipsykings

Alıntı yapılan: teyyomk2 - 22 Ağustos 2012, 23:04:31
Ankaradan birinden forumdaydı o arkadaş ben bu aralar başka jant düşünüyorum değiştirebilirim eğer isterseniz konuşabilirz.

Tabıkı konusuruz.jant ve lastık ölçulerı nedır?Birde dort bıjondur dımı?Varsa daha net resımler koyabılırmısınız?

gipsykings

Bu arada bolca resım varmış.Hepsıne baktım.Sadece jant ve lastık ıle ilgili bılgılerı yazarsanız sevınırım.

gipsykings

Tayyar bey özelden mesaj atamıyorum.(nedeni yeni üye olmam sanırım) Ben şimdiden sözünü alayım.Birde fiyat hakkında ki düşüncenizi yazabilirmisiniz özelden.

gipsykings

Tayyar bey tamamdır.Ben sözünü aldım sizden.O gün geldiğinde tekrar görüşürüz.

teyyomk2

Değişmedik parça bırakmıyoruz :) motor yağ pompamızıda değiştirdik. Motorumuzun temizliğide oldu toplanmaya başlıyor yavaş yavaş.

Tayyar GürmaN

gipsykings

Hayırlı olsun.Yağ pompasının fiyatı nedir acaba?Birde parçaları nerden temin ediyorsunuz?

teyyomk2

Kadıköy oto mekanik. 110tl ama 50 tl ye de var oda alman malı ama ben tam olsun diye 3 den 5 ten kaçmim dedim.
Tayyar GürmaN

burak.akın

güzel araç kolay gelsin dostum beykozdamısın sen ???

teyyomk2

Evet beykozdayım teşekkürler :)
Tayyar GürmaN

mk1afu56

ustan la aran nasıl banada lazım harbi usta...