ANKARADA KAPI SİWİCİ TAMİRİ YAPTIRANLAR YARIM!!!!

Başlatan ARY2001, 11 Mart 2012, 11:53:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahko

Alıntı yapılan: hsv - 25 Nisan 2012, 19:08:53
Yeni aldığım aracın sol kapı swich'inin çalışmadığını farkettim. Ben kendim elektronikciyim. Sitedeki resimli tariflerden yardım alarak kapıyı söktüm. Swich'in kablosu dibinden kopmuş ve elektonik devrede soğuk lehim vardı. swich'in kablo giriş yeri sıfırından kopmuştu. malzemecileri araştırdım benzer swich bulunuyor, fakat o swich suya ve yağ'a dayanıklı değil bir müddet sonra bozulacağını düşünüyorum. Eski swici kablo girişyerinden biraz iyeleyik kablo uclarına ulaştım, yeni kablo lehimledim, üzerini yapıştırdım. tekrar yerine taktım. maliyet 0 tl. Önceden çalışmayan anahtarla cam kapanıp açılmasıda çalışmaya başladı.  Benim anladığım elektronik devredeki soketin ayakları zamanla sarsıntıdan çatlama yapıp soğuk lehime sebep oluyor. ben her araçta swich bozulduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal soğuk lehimler sorun yaratıyor.

benim kapı swici bozuldu.bozuk parça swic  ıslanmıştı. tamir yoluna gitmediler çıkma parça taktılar.ama şimdi kapıyı açarken sadece kendini açıyor.kumanda ile bütün kapıları açıp kapatıyor. anahtarla 4 camı açıp kapatıyordum eskiden şimdi kapatmıyor.
Yine swic arızası mıdır?
şimdilik kumanda ile kapanıp açıldığı için göstermiyorum ama biraz bilgim olsa iyiydi.
kumanadadan açtığına göre siwicte sorun yok gibi.anahatarın dili mi buzuldu acep....

hsv

merkezi kilidi açtığında tavan lambaları yanıyor bir müddet sonra sönüyor. kapılar açıkken tavan lambası söndükten sonra sol kapıyı aç ışık yanmıyorsa kapı swich'in bozuktur  veya kapı kilidi üzerindeki devrede soğuk lehimde olabilir.

hadic

Aynı sorunu tekirdağ'da yaşayan varsa cok iyi bir usta biliyorum. Ankara'da ostim de yaptırdım tekirdağa gelmeden bozuldu. Tekirdağ'daki usta yaptı ve 2 seneyi geçti maşallahı var.

ozkan_misirli

Alıntı yapılan: gülşahmet - 26 Nisan 2012, 15:12:12
arkadaşlar başkent oto sanayii de ramazan usta var adamda on numara işçilik var swich üzerine master yapmış  :) çok ince işçilikle kapı döşemelerini söküyo tavsiye  ederim :tamamdir
kaça yaptırdınız?
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil

makovad

Alıntı yapılan: ozkan_misirli - 07 Mayıs 2012, 23:40:09
kaça yaptırdınız?

evet bir fiyat versenız ve tam adres nerede acaba benımde aracın kapı swıcleri tamir edilmesi gerekior..kapı tarafındakı ısıklar yanmıyor ve açık kaldıgında uyarı vermıyor..

yakupcse

Alıntı yapılan: umut_mk4 - 26 Mart 2012, 09:07:23
yaptıracagım zaman haberleşelim  ;)

Umut Bey veya Ertan Bey ben bayramdan sonra  Denizli'de olacağım şu switch tamir işini gelmişken yaptırıyım dedim.Yaptırdığınız elektirikçinin dükkanın adını hatırlıyor musunuz ? Bulmam daha kolay olur  :)

ertan yıldız

dükkanın adını hatırlamıyorum ama 0537 262 14 88 bana ulaş tarif ederim veya seni götürürüm

yakupcse

Alıntı yapılan: ertan yıldız - 21 Ağustos 2012, 12:37:34
dükkanın adını hatırlamıyorum ama 0537 262 14 88 bana ulaş tarif ederim veya seni götürürüm

Ertan abi yardımların için çok teşekkür ederim.Elektirikçi Orhan usta switch tamirini yaptı.Biraz uğraştırdı adamı ama orjinalinden sağlam oldu gibi  :)
Masraf = 30 elektirikçi+ 30 kaportacı + 1,5 TL switch + 5 TL tornacı

ertan yıldız

kusura bakma gelemedim yanına yakup gelsem daha ucuza hallettirirdim ama işim çıktı neyse yinede işinin hallolduğuna sevindim

Buhar

izmirde özel bir serviste sordum 100e yapariz dediler yuh diyecektim yüzlerine karşı

ahko

Alıntı yapılan: Buhar - 01 Eylül 2012, 01:08:15
izmirde özel bir serviste sordum 100e yapariz dediler yuh diyecektim yüzlerine karşı

slm.
ne yaptın. izmirde  önereceğin bir yer var mı? benim de kapıda sorun var da...