SATILIK MK 2-JETTA-MK 3-VENTO SPOR AMORTİSÖR YAY TAKIM

Started by mehmet yıldız, 10 September 2011, 00:00:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ggtoker

Quote from: mehmet yıldız on 10 September 2011, 00:00:39
elimde almanyadan aldığim orj vw spor amortisör mevcut çok az kullandım sağlam çok temiz sıfır ayarında üstelik komik bir fiyata veriyorum.
mehmet yıldız.  0544 695 73 65        500 tl
[email protected]
http://c1109.hizliresim.com/11/9/9/22624.jpg
http://c1109.hizliresim.com/11/9/9/22822.jpg

6n için uyumlumudur????????

alper19

normalde golf 2 golf 3 oluyo diye biliyorm ama bu sedan arabanin yuksek atabilir

mehmet yıldız

ben uyar diye biliyorum ama aldın uymadı geri iade edebilirsin.alırım sorun değil.

mehmet yıldız

ventoya uyanlar 6n e uyar mı peki varmı bir bilginiz

freegane

Vento ve Golf Mk3 aynı platform arabalarıdır aynı şekilde Jetta Mk2 ve Golf Mk2'de birbiri ile aynıdır. Amortisör sistemleri kasa farkı olmasına rağmen bu dört modelde birbirine uyar.Buna rağmen aradaki ağırlık ve ağırlık denge merkezleri nedeni ile bu dört model araçtan herhangi birinin orjinal amortisörlerini  orjinal yaylarla diğerine uygulayamazsınız. Araca takılır ama yüksekliği dengesiz olur ancak spor amortisör veya coil gibi yüksekliği ayarlanabilen sistemi bu dört araç içinde kullanabilirsiniz. Polo bir alt segmentin arabasıdır bu yüzden farklı bir platform üzerine kuruludur. Motor ve iç plastik aksamları birbirine uyabilir ancak şaseler çok farklıdır bu nedenle Polo'lara uygulanamaz.

mehmet yıldız

Quote from: freegane on 29 January 2012, 13:13:12
Vento ve Golf Mk3 aynı platform arabalarıdır aynı şekilde Jetta Mk2 ve Golf Mk2'de birbiri ile aynıdır. Amortisör sistemleri kasa farkı olmasına rağmen bu dört modelde birbirine uyar.Buna rağmen aradaki ağırlık ve ağırlık denge merkezleri nedeni ile bu dört model araçtan herhangi birinin orjinal amortisörlerini  orjinal yaylarla diğerine uygulayamazsınız. Araca takılır ama yüksekliği dengesiz olur ancak spor amortisör veya coil gibi yüksekliği ayarlanabilen sistemi bu dört araç içinde kullanabilirsiniz. Polo bir alt segmentin arabasıdır bu yüzden farklı bir platform üzerine kuruludur. Motor ve iç plastik aksamları birbirine uyabilir ancak şaseler çok farklıdır bu nedenle Polo'lara uygulanamaz.

VERDİĞİNİZ BİLGİLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM......

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.