Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Kendi Çekimlerimiz - Sayfa 36

Kendi Çekimlerimiz

Başlatan Tholl-ga, 12 Nisan 2007, 20:58:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

warlock

Nizam dellendirme beni... Manzara la bu... :D

Bu geldiğimiz yer 55km lik yermiş kardeşim sağolsun yakın yer dedi benzin aldırtmadı dönüşte kaldık dağın başında iyimi... Keşke o atı alp kaçırsaymışık diye az iç çekmedim o gün deli osaman gibi biner üstüne şehre inip benzin alırdım bari...  Ogünü hiç unutmayacam gecenin bi vakti odağa geri geldim aracı almak için...

golf-line2

ersan abi senin makina nezaman siyah oldu ;D

nizam

Alıntı yapılan: golf-line2 - 03 Ocak 2008, 00:01:10
ersan abi senin makina nezaman siyah oldu ;D
ilk alındıgında siyahtı sonra ersan abi güneste bıraktı su yerine çamasır suyu ile yıkadı şimdiki rengini aldı... ;D :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

golf-line2

Alıntı yapılan: nizam - 03 Ocak 2008, 00:03:09
ilk alındıgında siyahtı sonra ersan abi güneste bıraktı su yerine çamasır suyu ile yıkadı şimdiki rengini aldı... ;D :D

:D ;D :D ;D

nizam

700.000 euroluk teknenin tırla tasınması ( bu tekneler bursada yapılıyor,ana fabrika italyada ama bazı modeller burada yapılıp italyaya gönderilip satılıyor...)

beykoz 30/12/2007

Yunus EMRE

nizam

5 yıl full garanti tekne daha ortada yok parası olan parayı verip alıyor tekneyi.. :(

Yunus EMRE

car wolf

devamı akşama... ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style

®oyal

Firestarter

İstanbul' a yağan karı çeken yok mu?  :)

nizam

ben çektim biraz bekleyecen ibocan... ;)

Yunus EMRE

Tasud0

arkadas yolladı kendi cekmis ortaköyde sanırım cok ilginc bi foto  ;D

Ouzoo

Alıntı yapılan: nizam - 03 Ocak 2008, 00:22:43

5 yıl full garanti tekne daha ortada yok parası olan parayı verip alıyor tekneyi.. :(

nizam nerde çektin bunu kardeşim?Ne fuarı?yeni mi? Doğru parayı basarsın imalatını yaparlar, taze çıkar yani mal güzel bişey aslında.ama fiyat çok uygun gibi geldii görüntüdeki cihaaza..bilgi verirsen sevinirim babam bizim tekne "oğuzhan" ı tekneyi değiştirmeyi planlıyorda :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

cabrio63

7.850.000 EURO dio eminmisin tekneyi yenilemek istediğine kardeş :D

Ouzoo

Patron sıfır bi tekneden bahsediyor.Oresimdekiyse minimum 7 mt vardır ve fiber ve sıfır.Büyük ihtimal kabiniçi motor olmasına ramen motor fiğyatı ayrıdır.Yoksa bu paraya gerçekten ucuz.Biz kendi düldülümüze 3000ytl harcadık sırf bu yaz :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..