Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
alpers3 dükkan ne arıyosan - Sayfa 65

alpers3 dükkan ne arıyosan

Başlatan suskun, 04 Kasım 2010, 20:35:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilker mk2

tek kapı golf 2  bütün fitilleri lazım abi :D var mı elinde

mehmet yıldız

selam   mk 2 turbo  orusu lazım var mı elinde.

MUSTAFA545454

alper abi golf 4 bardaklık kapağı veya bardaklığın tamamı varmı fiyatı ne kadar..

emresener

alperin numarası lazım acildir arkadaşlar....

yada mk5 golf "ÇALIŞAN" ÖN SİLECEK MOTORU LAZIM.
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

brkdmr38

Arama Kutucuğuna 'Alper Serbest' Yazman Yeterli.
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

makovad

merhaba alper arkadaşım elınde hella magic kırmızı stop lambası sol taraf mevcutmu acaba..

gipsykings

Alper bey elinizde golf 2 kelebek camlı modelin sağ aynası bulunur mu?Uygun fiyatlı ve temiz ise ıkı tarafıda alabilirim.

MetinTekin

Meraba Alper bey.
Polo 6N için airbag direksiyon istiyorum(airbag sağlam olsun lütfen). bendeki orjinal airbagsiz olanıda size versem ne kadar fark olur?

Ayrıca sağ taraftaki dik havalandırma ve sol dış orjinal ayna manuel için fiyat verirmisiniz
35_AG_8308 96' 2Kapı Mavi_Şimşek PoLo

ØSîRîS

golf 4 ön bardak tutacağı lazım elinde varmıydı acaba ?

roccobug

dostum elinde 2 kapılıya göre golf mk2 ya da jetta mk2 şöför tarafı manual cam krikosu var mı? Benim araba scirocco mk2 bu modellerin uyması gerekiyor ..

suskun

arkadaşlar bana ulaşabilirsiniz pm yolu ile alperden cevap gelmezse :tamamdir
H.G WORKS

suskun

Alıntı yapılan: roccobug - 26 Ekim 2012, 21:25:04
dostum elinde 2 kapılıya göre golf mk2 ya da jetta mk2 şöför tarafı manual cam krikosu var mı? Benim araba scirocco mk2 bu modellerin uyması gerekiyor ..
malzeme var orjinal olarak fiyatı pm atıyorum
H.G WORKS

suskun

Alıntı yapılan: gipsykings - 05 Eylül 2012, 00:12:52
Alper bey elinizde golf 2 kelebek camlı modelin sağ aynası bulunur mu?Uygun fiyatlı ve temiz ise ıkı tarafıda alabilirim.
pm attım
H.G WORKS

suskun

Alıntı yapılan: MetinTekin - 09 Eylül 2012, 17:47:49
Meraba Alper bey.
Polo 6N için airbag direksiyon istiyorum(airbag sağlam olsun lütfen). bendeki orjinal airbagsiz olanıda size versem ne kadar fark olur?

Ayrıca sağ taraftaki dik havalandırma ve sol dış orjinal ayna manuel için fiyat verirmisiniz
pm attım
H.G WORKS