Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Polo 1.6 8V '97 Model Fırtına Gri -kırmızıyada siyah bbs - Sayfa 16

VW Polo 1.6 8V '97 Model Fırtına Gri -kırmızıyada siyah bbs

Başlatan seloffm, 22 Mayıs 2011, 16:38:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

hayırlı olsun abi yakışmış :) bas biraz daha ya  ::) yarın geliyosundur inşallah fotolayalım  :tamamdir

seloffm

eyvallah dostum ama daha fazla basinca motoru cukurda birakirim.. hizli kulllanmamak gerek...  yarin nerdesiniz ?
Mein Polo NAZ machen....:)

STAK67

Alıntı yapılan: seloffm - 09 Ağustos 2012, 00:20:39
eyvallah dostum ama daha fazla basinca motoru cukurda birakirim.. hizli kulllanmamak gerek...  yarin nerdesiniz ?

forumdayız abi iftar buluşması var saat 4te gidecez ön ekip olarak :D

seloffm

;D ok gelmeye calisirim ama saat olarak gec kalabilirim...iftara baya yakin olur yani...

seloffm

Tamam 18:30 gibi orada olurum :)

seloffm

:D :D :D :D deli çıkmış...elin dert görmesin :)

06kzn39

hayırlı olsun selim 10 numara olmuş alper senin arabada canlı çıkmış

seloffm

Teşekkür ederim... jantları naptın ? ben siyahları dörtledim... aramızda göremez olduk seni napıyon  ???

atego

06kzn39

Alıntı yapılan: seloffm - 13 Ağustos 2012, 16:05:45
Teşekkür ederim... jantları naptın ? ben siyahları dörtledim... aramızda göremez olduk seni napıyon  ???

selim saatler uymuyor gelemiyorum valla tatil dedik paralar bitti şimdide bayrama gidiyorum erdek e gene paralar gidecek anlayacağın jantlar duruyormu

seloffm

Alıntı yapılan: atego - 13 Ağustos 2012, 22:02:48
Sonunda bitmiş, güzel de olmuş Selim :) Maşallah.
Teşekkür ederim Buğra.. ufak tefek şeyler var tabi zaman buldukca onları yapıcam...

seloffm

Alıntı yapılan: 06kzn39 - 13 Ağustos 2012, 23:13:01
selim saatler uymuyor gelemiyorum valla tatil dedik paralar bitti şimdide bayrama gidiyorum erdek e gene paralar gidecek anlayacağın jantlar duruyormu

OK anladım o zaman bi gün hafta sonu yaparız :)... Jantlar gitti beyaz bir Polo ya ve çok yaışdı..