Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Ankara İftar Buluşması - Sayfa 9

Ankara İftar Buluşması

Başlatan STAK67, 26 Temmuz 2012, 00:46:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mk_ank

salihsefa

kaçırdık :( nöbete denk gelmiş zaten  :'(
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

dj_burak

gelen herkese teker teker teşekkürler gelmeyen emin olun çok şey kaçırdı en güzel buluşmalardan biriydi diyebilirim :)

SeyitE

Hasta oldum herhalde :D üşüyorum hadi iyi geceler size gelen herkese teşekkürler iyi bir geceydi :tamamdir

mk2_20v

dj_burak

Alıntı yapılan: mk2_20v - 10 Ağustos 2012, 00:29:59
:) ne yediniz gençler  :sevgi:

geleydin niye gelmedin sen :) yediğim içtiğim bana kalır gördüklerimi anlatırım ben sana :D

mk2_20v

Alıntı yapılan: dj_burak - 10 Ağustos 2012, 00:30:59
geleydin niye gelmedin sen :) yediğim içtiğim bana kalır gördüklerimi anlatırım ben sana :D
kafanıza göre tarih belirlediniz kafanıza göre mekan belirlediniz sonra niye gelmedin diyosunuz :) bu buluşmalar ya keçiören tarafında yapılıyo yada sapırsaçma yerlerde bi günde bizim buralarda yapalım bakın bakalım kaç kişi gelmiyo  :) burdan forum 48 km bana tek kişiyle sürten bi arabam var oldukça hard bi süspansiyona sahip sizin gibi gezemiyoruz ki  :saygılar

dj_burak

Alıntı yapılan: mk2_20v - 10 Ağustos 2012, 00:40:56
kafanıza göre tarih belirlediniz kafanıza göre mekan belirlediniz sonra niye gelmedin diyosunuz :) bu buluşmalar ya keçiören tarafında yapılıyo yada sapırsaçma yerlerde bi günde bizim buralarda yapalım bakın bakalım kaç kişi gelmiyo  :) burdan forum 48 km bana tek kişiyle sürten bi arabam var oldukça hard bi süspansiyona sahip sizin gibi gezemiyoruz ki  :saygılar

istediğin her yere gelirim kardeşim ayıp ediyorsun ama bence sen o aracı biraz kaldır tadını çıkara çıkara kendi arabana binemiyorsun :)

mk2_20v

Alıntı yapılan: dj_burak - 10 Ağustos 2012, 00:45:37
istediğin her yere gelirim kardeşim ayıp ediyorsun ama bence sen o aracı biraz kaldır tadını çıkara çıkara kendi arabana binemiyorsun :)
hiç gereği yok abi iyi böyle  ;)

metalteo

Kaçırdığım için üzgünüm. Lpg de küçük bir sorun çıktı onun için yola çıkamadım okadar da gelmeyi istemiştim  :-[

seloffm

Güzel buluşma oldu.. ortam ve arkadaşlar çok iyidi .. muhabbete doyum olmadı..
Mein Polo NAZ machen....:)

furkank

gelen arkadaslara cok teşekkür ederim... güzel bir gün oldu... darısı baska bulusmalara...

salihsefa

Alıntı yapılan: mk_ank - 09 Ağustos 2012, 23:41:43
Hasan Alii Fotolar :D

hasan nete giremiyormuş şuan, akşama atarım fotoları dedi bilginize  :tamamdir
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

STAK67

buluşma iyiydi ya :) fotolar için beklettim ama kusura bakmayın yüklüyorum şimdi :)