Sizde Tanıdınızmı ?

Başlatan DeviL_MusTy, 15 Aralık 2007, 12:27:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DeviL_MusTy

Firestarter

Bir araç daha milletin elinde yok olup gitti, yazık.  :(

DeviL_MusTy

umarım yine değerini bilen birisi sahip çıkar :tamamdir

r76

80 model araba 7 mılyar    vw  ye bak sen  :tamamdir

®oyal

tanıdım :-\ 4x4 müydü :D
Alıntı yapılan: DeviL_MusTy - 15 Aralık 2007, 12:36:46
umarım yine değerini bilen birisi sahip çıkar :tamamdir

warlock

Alıntı yapılan: espirtlotus - 15 Aralık 2007, 12:59:02
80 model araba 7 mılyar    vw  ye bak sen  :tamamdir

Az bile o arabada full kaporta boya yapıldı sadece kasası 5 bin yapar onun. :)

Firestarter

Sadece modele bakarak fiyat belirlenmez. Ona bakarsanız, kaç model Amerikan araçları, ne fiyatlara satılıyor.  :)

mecamir

Alıntı yapılan: Firestarter - 15 Aralık 2007, 14:35:30
Sadece modele bakarak fiyat belirlenmez. Ona bakarsanız, kaç model Amerikan araçları, ne fiyatlara satılıyor.  :)

+ 1 İbo. Bunlar efsaneler, modele göre fiyat biçilecek arabalar değiller. O model bir tofaş ile kıyaslanamaz mesela :D

DeviL_MusTy

sahibi araba alıp satıyo sanırım benimkinede talipti bi ara  >:D

istanbulos34

zaten hastası bu arabaya 7000 ytl verir doğan,şahinci bir adama 3000e ver almaz bu arabayı gider 90 model şahin alır :bekleriz: