Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ? - Sayfa 47

Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ?

Başlatan white quattro, 21 Mayıs 2011, 01:01:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metinmb407

Dün trafikte değil ama Ankara Bauhaus ta şans eseri Salih Sefa isimli üye ile karşılaştım :)

salihsefa

Alıntı yapılan: metinmb407 - 01 Ağustos 2012, 23:01:42
Dün trafikte değil ama Ankara Bauhaus ta şans eseri Salih Sefa isimli üye ile karşılaştım :)

saygılar başkan  :tamamdir

edit : aracına hız sabitleme takan simayı unutmak mümkünmü  ;)
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

metinmb407

Alıntı yapılan: salihsefa - 01 Ağustos 2012, 23:18:23
saygılar başkan  :tamamdir

edit : aracına hız sabitleme takan simayı unutmak mümkünmü  ;)

Allah razı olsun :)

salihsefa

Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

DenQ

ALPER.

Alıntı yapılan: DenQ - 04 Ağustos 2012, 20:45:17
optimum'da gördüm :D
bizden değil ama olsun :D

Allah Allah, çok aşırı sıkıntılı araçlar da değildir ama ne yapmış merak ettim açıkçası

STAK67

bunu bende görüdm :D hergün oraya koyuyo heralde :D çok ilgimi çekmişti ama makina yanımda değildi :D

DenQ

Alıntı yapılan: STAK67 - 05 Ağustos 2012, 00:01:20
bunu bende görüdm :D hergün oraya koyuyo heralde :D çok ilgimi çekmişti ama makina yanımda değildi :D
otoparkta herkesin gorecegi yere koymuş :D optimuma giren ilk bu arabayi goruyo :D

STAK67

Alıntı yapılan: DenQ - 05 Ağustos 2012, 00:25:00
otoparkta herkesin gorecegi yere koymuş :D optimuma giren ilk bu arabayi goruyo :D

en köşede aynen :D

chemisamet

bahcelıevler kalp hastanesının arkasında kırmızı tek kapı golf 4 gordum 34 ysd ** tam hatırlayamadım ama gecen bulusmaya gec kalan arkadastı heralde..

dj_burak

Alıntı yapılan: DenQ - 04 Ağustos 2012, 20:45:17
optimum'da gördüm :D
bizden değil ama olsun :D

bir tane daha görmüştüm böyle focusun arkasında bir yazı ama sadece fordlarda görmüştüm o kadar çıldırmış olmalı ki adam arkasına yazı yazmış artık :)

ReDDeviL

ADK

STAK67

gece gece hüseyinin arabayı gördüm :) moralimi bozdu valla adam 16 schmidt takmış noktayı koymuş :)