Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Ankara İftar Buluşması - Sayfa 3

Ankara İftar Buluşması

Başlatan STAK67, 26 Temmuz 2012, 00:46:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

prens_0606

kamelyalar var yerde oturulan 1ini ayırtsak en kötü 7  8 kişi oturuluyo bilen varsa eger her ihtimale karşı 2 kamelya rezervasyon yaptırabilirim yeterki bikac günden haber verin

prens_0606

Alıntı yapılan: STAK67 - 29 Temmuz 2012, 22:29:40
yine sap gibi kalıcaz sanırım :) o yüzden hiç organize edesim gelmiyor. bide yer ayırtma durumu var bu sefer

hasan sıkıntı yok 4 kişide olsan 5 kişide olsan zaten kamelya sana rezerve oldugu  için bi sıkıntı cıkmaz isterseniz organizasyonu devralabilirim

dj_burak

Alıntı yapılan: prens_0606 - 31 Temmuz 2012, 11:47:45
SARAY CUMHURİYET DİYENLER

sen o tarafta mı oturuyorsun önceki buluşmadada saray tarafını önermiştin ama gelmemiştin buluşmaya  ;)

salihsefa

saray nere  ??? sincan saraymı pursaklar saraymı? gerçi ikiside olabildiğince uzak ama :)
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

prens_0606

Alıntı yapılan: dj_burak - 31 Temmuz 2012, 12:01:04
sen o tarafta mı oturuyorsun önceki buluşmadada saray tarafını önermiştin ama gelmemiştin buluşmaya  ;)

benm evim söyledim yere 40 km  önceki bulusmayada rahatsızlıgımdan dolayı gelemdim yoksa kacırdıgım bulusma yoktur burda herkes bilir

prens_0606

Alıntı yapılan: salihsefa - 31 Temmuz 2012, 15:01:55
saray nere  ??? sincan saraymı pursaklar saraymı? gerçi ikiside olabildiğince uzak ama :)

kazana gelmeden sarayköyde (cumhuriyet)

salihsefa

Alıntı yapılan: prens_0606 - 31 Temmuz 2012, 16:01:16
kazana gelmeden sarayköyde (cumhuriyet)

:D yakın bi saray yokmuş demekki  :p
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

prens_0606

daha iyi bi yer bilen varsa onu önersin arkadaslar bilen yoksa eger önerilene saygı göstersin

SeyitE

benim için sorun yok yağı koyar gelirim :D

metalteo

9 İle 12 arasında ankaradayım tarih uyarsa katılırım.

alper19

STAK67

yakın biyer olsun bence herkes gelebilrsin 9 ile 12si arası yapalım :) ilker abide gelsin

STAK67

aynı olay batıkentteki cumhuriyettede var mı acaba ?