Golf 4 için 3 veya 3.5cm spor yay aranıyor.

Başlatan metalteo, 12 Temmuz 2012, 22:27:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metalteo

Alıntı yapılan: rene - 24 Temmuz 2012, 22:42:53
muhaha düşeceğine yükselmiş he koptum  ;D

neler var yaa. Millet 5cm yay alıyo bide onu kestiriyor öyle biniyor  ???

Bu arada güncel  :D

scarden

Hacım bende vogtland 3,5 var 5 lik takmayı düşünüyorum bu aralar eğer bulursam vogtland benimkileri sana satabilirim

rene

Uzun süredir arabayı yayla kullanlar zamanla arabanın yürüyenıne zarar verdiğini düşünüyormusunuz ?

scarden

3,5 cm de sıkıntı yok ne yürürde ne amartisörde sadece ufak konfor farkı var ama 5 cm de amartisörtleri değiştirmen gerektiğini aksi halde orj amartisörlerine ve ön takımına zarar verdiğini söylüyorlar

metalteo

Alıntı yapılan: scarden - 27 Temmuz 2012, 10:56:54
Hacım bende vogtland 3,5 var 5 lik takmayı düşünüyorum bu aralar eğer bulursam vogtland benimkileri sana satabilirim

Çok iyi olur senden haber bekliyorum. şuanda aracında takilımı yaylar?

scarden

şuan takılı kullanıyorum ama kısa zaman içersinde dönemeyebilirim sana sen yine bakmaya devam edersin ben bulursam konuşuruz tekrar

metalteo

Alıntı yapılan: scarden - 27 Temmuz 2012, 14:32:26
şuan takılı kullanıyorum ama kısa zaman içersinde dönemeyebilirim sana sen yine bakmaya devam edersin ben bulursam konuşuruz tekrar

Çok acelem yok zaten.

scarden

Sanırım ben bu gidişle air ride olayına gircem hadi hayırlısı bakalım :D

metalteo

Alıntı yapılan: scarden - 27 Temmuz 2012, 15:29:27
Sanırım ben bu gidişle air ride olayına gircem hadi hayırlısı bakalım :D

Asıl en güzeli o aslında ama tamamen maddiyata bakar.

rene

Yanlız dikkat edin birinizin araba 1.8 birinizinki 1.6 ...1.9 dizellerle uymuyor yaylar ağırlık farkından dolayı.

scarden

1,6 la 1,8 aynı die biliyorum gerçi benim arkalar önlere göre 0,5cm daha yukarda çnkü aracım tek kapı dizellerde dedğin doru ama

metalteo

Alıntı yapılan: scarden - 27 Temmuz 2012, 16:26:20
1,6 la 1,8 aynı die biliyorum gerçi benim arkalar önlere göre 0,5cm daha yukarda çnkü aracım tek kapı dizellerde dedğin doru ama

Araştıralım bir

scarden

ilker yayları hala düşünüyomusun ben 5cm e geçiçem haber bekliyodun die sana sorayım dedım